Η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών/Τοπική Διοίκηση Πιερίας στα πλαίσια των κοινωνικών της δραστηριοτήτων, ενόψει του Πάσχα, πραγματοποίησε σειρά δράσεων με σκοπό να απαλύνουν τον πονο κάποιων συνανθρώπων μας, να μετριάσουν τις ανισότητες, να δώσουν χαρά τις Άγιες αυτές ημέρες,να προσφέρουν περισσότερα χαμόγελα ελπίδας στους μικρους μας φίλους στην μακρινή Τανζανία και γενικά με πνευμα εξωστρέφειας, αλληλεγγύης και κοινωνικής ευαισθησίας να δείξουν το αληθινό και πραγματικό πρόσωπο της Ελληνίδας και του Έλληνα αστυνομικού.

 

Συγκεκριμένα συγκεντρώθηκαν τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης τα οποία και παραδόθηκαν σε συνεργασία με τον σύλλογο Διοικητικών Υπαλλήλων Νοσοκομείου Κατερίνης, στον Ι. Ν. Αγίων Χριστόφορου & Ευθυμίου, προκειμένου να αποδοθούν σε άπορες οικογένειες της ενορίας. Επίσης συνεπικουρούμενοι από το Εθνικό Τμήμα, το οποίο και ευχαριστούμε ιδιαίτερα αποδώσαμε ένα σεβαστό ποσο στην οικογένεια συναδέλφου μας, ο οποίος δυστυχώς απεβίωσε πρόσφατα. Τέλος, όπως και πέρσι, προβήκαμε στην αγορά λαμπάδων από την Ιεραποστολική Στέγη της Ι. Μ. Αγίου Διονυσίου Εν Ολύμπω, για την ενίσχυση αυτού του τόσο σπουδαίου και θεάρεστου έργου της Ιεραποστολής.

 

Ευχόμαστε σε όλους τους συναδέλφους και σε όλο τον κόσμο υγεία και με υπομονή, δύναμη και αισιοδοξία να ζήσουμε το χαρμόσυνο γεγονός της Ανάστασης του Κυρίου μας!

 

Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα!

 

‘Servo per amikeco’

‘Υπηρετώ δια της φιλίας’

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος

ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ Κωνσταντίνος

Ο Γεν. Γραμματέας

ΜΠΟΥΚΛΗΣ Κωνσταντίνος

 

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, γένι, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροι

 

Μπορεί να είναι εικόνα εσωτερικός χώρος

 

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

 

 

 

 

 



ΠΗΓΗ