Από το Facebook του Γιάννη Ραχωβίτσα:

Το Γραφείο της D.E.A. της Αμερικανικής Πρεσβείας στην Αθήνα, διοργάνωσε σήμερα εκδήλωση προς τιμήν μου, ως αναγνώριση της συνεισφοράς μου στον αγώνα για την καταπολέμηση του διεθνούς εμπορίου ναρκωτικών και
για την υποδειγματική συνεργασία που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια.
Τον Αύγουστο του 1986, στην Δίωξη Ναρκωτικών Αττικής, ξεκίνησα ένα ταξίδι, που μου έδωσε την ευκαιρία να συνεργαστώ με Υπηρεσίες της Πατρίδας μας και πολλών Χωρών, με αποτέλεσμα την εξάρθρωση πολυεθνικών κυκλωμάτων εμπορίας ναρκωτικών.
Με τίμησαν με την παρουσία τους στην εκδήλωση, οι Προϊστάμενοι από τις συναρμόδιες Υπηρεσίες του Ελληνικού κράτους ( Αστυνομία, Λιμενικό, και ΣΔΟΕ) με τις οποίες, σε όλες τις μεγάλες υποθέσεις ναρκωτικών, συμπολεμήσαμε.
Τους ευχαριστώ όλους, τόσο για την παρουσία τους, όσο και για την απονομή αναμνηστικών πλακετών των Υπηρεσιών που διοικούν !!!
Ο Takis Papapetropoulos ήταν ο πρώτος που συνάντησα στην Δίωξη, πήρε το φύλλο μετάβασης μου και μου έδωσε τις δέουσες οδηγίες. Ηταν μεγάλη μου η χαρά που βρέθηκε σήμερα σε αυτή την ξεχωριστή στιγμή της ζωής μου !!!



ΠΗΓΗ