“Χάθηκαν” 15.000 ευρώ μέσα από Αστυνομικό Τμήμα. Ο λόγος που βρίσκονταν εκεί, ακόμα και η βασιμότητα της καταγγελίας του 40χρονου αστυνομικού, εξετάζονται από στελέχη της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής.

Δράστης όμως μιας τέτοιας κλοπής μέσα από αστυνομική υπηρεσία μπορεί να είναι μόνο αστυνομικός. Αποτυπώματα, DNA και η κατάθεση του 40χρονου θα μπουν στο μικροσκόπιο των αρχών που αναζητούν απαντήσεις, εξετάζοντας όλα τα πιθανά σενάρια.

Ο αστυνομικός που υπηρετεί στο Τμήμα Ασφαλείας της Φιλοθέης, κατήγγειλε πως άγνωστοι, ξεκλείδωσαν το προσωπικό του ντουλάπι και αφαίρεσαν 15.000 ευρώ που φύλαγε στο εσωτερικό του. Όπως υποστήριξε, τα χρήματα ήταν αποτέλεσμα αποταμίευσης χρόνων και στο ντουλάπι είχε πρόσβαση μόνο ο ίδιος. Στις 10 Μαρτίου, ο αστυνομικός είχε αποσπαστεί στο ΠΡΟ.ΚΕ.ΚΑ Αμυγδαλέζας και επέστρεψε στις 5 Απριλίου Τμήμα Ασφαλείας της Φιλοθέης. Τότε όπως ισχυρίζεται, διαπίστωσε πως το ντουλάπι ήταν ανοιχτό και είχε αφαιρεθεί το χρηματικό ποσό.

Η κλειδαριά του αποθηκευτικού χώρου, έχει σταλεί στα κεντρικά της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, για να διαπιστωθεί αν είχε παραβιαστεί με κάποιο τρόπο, ενώ παράλληλα αναμένονται τα αποτελέσματα από την έρευνα για αποτυπώματα και DNA.

thetoc.gr



ΠΗΓΗ