Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη ότι ένας 48χρονος από το Πακιστάν συνελήφθη με την κατηγορία ότι κρατούσε «φυλακισμένες» δύο ανήλικες κοπέλες, τους χορηγούσε ναρκωτικές ουσίες και τις βίαζε.

Ο Πακιστανός συνελήφθη λίγο μετά τα μεσάνυχτα από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ που περιπολούσαν στην περιοχή του Κεραμεικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί αρχικά είδαν τα δύο ανήλικα κορίτσια να τρέχουν με τις πιτζάμες στον δρόμο, σαν να προσπαθούν να κρυφτούν αλλά χωρίς να γνωρίζουν προς τα πού να κινηθούν.

Δευτερόλεπτα αργότερα εμφανίστηκε και ο 48χρονος ο οποίος φώναζε και έδειχνε να τις κυνηγά.

Οι πάνοπλοι άνδρες της ΟΠΚΕ ακινητοποίησαν και τους τρεις για να δουν τι συμβαίνει.

Οι δύο κοπέλες φέρονται να κατήγγειλαν ότι ο Πακιστανός της κρατούσε κλειδωμένες σε διαμέρισμα 5ου ορόφου επί της οδού Κεραμεικού, ότι ασελγούσε πάνω τους, τις χτυπούσε και τους χορηγούσε ναρκωτικές.

Άμεσα ακολούθησε έρευνα στο διαμέρισμα του 48χρονου όπου διαπιστώθηκε ότι εντός υπήρχαν συσκευασίες κάνναβης και χάπια hypnostedon.

Ο άνδρας συνελήφθη και οδηγήθηκε στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη κατακράτηση, βιασμό, σωματική βλάβη και παράβαση τού νόμου περί ναρκωτικών.

Όσον αφορά τις κοπέλες είναι, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, 16 και 17 ετών ενώ ο Πακιστάνος τις προσέγγισε αρχικά εκμεταλλευόμενος τα οικονομικά προβλήματα που είχαν οι ίδιες και οι οικογένειες τους.

Πηγή:  reader.gr




ΠΗΓΗ