Δύο τσαντάκηδες συνελήφθησαν χθες το μεσημέρι χάρη στον επαγγελματισμό και την επιμονή ανδρών της Άμεσης Δράσης.

Στις 15.20 περιπολικό της υπηρεσίας έλαβε σήμα για αναζητήσεις δύο αγνώστων ατόμων οι οποίοι λίγο πριν είχαν αφαιρέσει από πολίτη μια τσάντα στην ευρύτερη περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα.

Περι ώρα 16:00 εντοπίζουν στην λεωφόρο Ιωνιας πίσω από σταθμευμένα οχήματα δύο άτομα να περιεργάζονται τσάντες. Αμεσα κινούνται προς τις μέρος τους με σκοπό να τους ελέγξουν.

Τοτε αυτοί τρέπονται σε φυγή, ακολουθεί καταδίωξη και το πλήρωμα καταφέρνει να ακινητοποιήσει τον έναν εκ των δύο. Στην κατοχή του ανευρίσκονται τρία σακίδια με διαφορα αντικείμενα την ύπαρξη των οποίων δεν είναι σε θέση να αιτιολογήσει. Απο στοιχεία που συλλέγει το πλήρωμα εντοπίζει τον παθόντα ο οποίος πηγαίνει στο αρμόδιο ΤΑ και αναγνωρίζει το άτομο που λίγη ώρα πριν του είχε αφαιρέσει την τσάντα.

Το πλήρωμα όταν εξέρχεται εκ νέου στον τομέα του συνεχίζει τις αναζητήσεις για τον δεύτερο δράστη που προσωρινά είχε διαφύγει την σύλληψη και χάρις στο πείσμα και την επιμονή του γύρω στις 18:00 τον εντοπίζει στην οδό Ιθάκης και κατορθώνει αυτή την φορά να τον ακινητοποιήσουν. Στην κατοχή του βρέθηκαν 4 κινητά τφ samsung τα οποία δεν κατάφερε να δικαιολογήσει την κατοχή του.

Για  το ένα τηλέφωνο βρέθηκε ο ιδιοκτήτης ο ποιος μετέβη στο οικείο ΤΑ και κατέθεσε πως του το είχαν αφαιρέσει το πριν κάποιες ώρες. Και οι δύο δράστες αλλοδαποί σεσημασμενοι για κλοπές και ναρκωτικά. Ο ένας εξ αυτών μάλιστα με πρόσφατο αποφυλακιστηριο από σωφρονιστικό κατάστημα της χώρας όπου κρατείτο για παρόμοιες περιπτώσεις.

Katechaki



ΠΗΓΗ