Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται από τις 11:00 το πρωί της Παρασκευής μεγάλη επιχείρηση Πυροσβεστικής και Αστυνομίας, μετά από τροχαίο δυστύχημα στη λεωφόρο Κορωπίου – Μαρκοπούλου στα Μεσόγεια Αττικής.

Κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, συγκρούστηκαν ένα βυτιοφόρο που μετέφερε καύσιμα (πετρέλαιο όπως έγινε αργότερα γνωστό), κι ένα φορτηγό γενικών μεταφορών. Σύμφωνα με πληροφορίες, από τη σφοδρή σύγκρουση υπάρχουν δύο νεκροί, ο οδηγός κι ο συνοδηγός του φορτηγού. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι το τρίτο άτομο που απεγκλωβίστηκε από την Πυροσβεστική -ο οδηγός του βυτιοφόρου- νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς».

Στο σημείο υπάρχει διαρροή καυσίμων από το βυτιοφόρο κι έχει σπεύσει μεγάλη δύναμη της Πυροσβεστικής και της ΕΛ.ΑΣ., αποκλείοντας το σημείο του τροχαίου σε ακτίνα 500μ., υπό τον φόβο ανάφλεξης από την βενζίνη που έχει χυθεί στην άσφαλτο. Μάλιστα, σε αυτή την ακτίνα, έχουν εκκενωθεί σπίτι και επιχειρήσεις.

Η κυκλοφορία έχει διακοπεί καθώς πρόκειται για έναν στενό δρόμο που σηκώνει καθημερινά πολύ μεγαλύτερο όγκο κυκλοφορίας απ’ αυτόν που αρχικά είχε σχεδιαστεί.



ΠΗΓΗ