Τραγικό θάνατο βρήκε πυροσβέστης, ο οποίος επιχειρούσε στην κατάσβεση πυρκαγιάς στη Βιομηχανική Περιοχή της Σίνδου, στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, η φωτιά ξέσπασε σήμερα το μεσημέρι σε περιοχή της ΒΙΠΕ Σίνδου, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους σε απορρίμματα σε υπαίθριο χώρο.

Σύμφωνα με το grtimes, πρόκειται για τον 46χρονο πρόεδρο της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Δημήτρη Τσαλή.

Την πληροφορία επιβεβαίωσε πριν από λίγο ο γενικός γραμματέας της ένωσης Χαράλαμπος Αμανατίδης, λέγοντας πως από όσα γνωρίζει μέχρι στιγμής, έγιναν προσπάθειες καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης στο συνάδελφο του, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Δημήτρης ΤσαλήςΟ πρόεδρος της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Δημήτρης ΤσαλήςΟ 46χρονος Δημ. Τσαλής που έχασε τη ζωή του στην πυρκαγιά της ΣίνδουΟ 46χρονος Δημ. Τσαλής που έχασε τη ζωή του στην πυρκαγιά της Σίνδου

Από την ίδια φωτιά που ξέσπασε σε ξερά χόρτα και που επεκτάθηκε στον προαύλιο χώρο εργοστασίου με χημικά, υπάρχει ακόμη ένας τραυματίας 45 ετών ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο 424 στρατιωτικό νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα, χωρίς η κατάσταση της υγείας του να εμπνέει ανησυχία.

Μέχρι στιγμής είναι άγνωστες οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ξέσπασε η πυρκαγιά.Πηγή: Νεκρός εν ώρα καθήκοντος ο πρόεδρος Πυροσβεστών Κεντρικής Μακεδονίας -Σε πυρκαγιά στη Σίνδο [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr



ΠΗΓΗ