Αναδημοσιεύουμε από το Facebook του προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος, Δημήτρη Σταθόπουλου:

Η προσπάθεια της εκμετάλλευσης του ανθρώπινου πόνου και του ονόματος ενός άξιου και αγαπητού συναδέλφου μας, που έπεσε εν ώρα καθήκοντος, μέσω της ανακοίνωσης μιας παρέας συνδικαλιστικά ανύπαρκτων που με τις ενέργειες τους από το 2012 και μετέπειτα έχουν αποδείξει εμπράκτως το ήθος τους, μόνο θλίψη και απέχθεια μας προκαλεί.

Αγωνιούν προσπαθώντας να συνδέσουν το τραγικό γεγονός μιας ανθρώπινης απώλειας με το έργο της Ομοσπονδίας και του Προέδρου της. Σπουδαίες διαπιστώσεις από σπουδαίους συνδικαλιστές!!!

Τους λέμε οριστικά και αμετάκλητα: Συνεργασία με κακοήθεις, που εύκολα σπιλώνουν οτιδήποτε και οποιονδήποτε, υβριστές και συνδικαλιστικά ανύπαρκτους δεν πρόκειται να υπάρξει ποτέ! Θα βρίσκονται πάντα εκεί που τους αρμόζει! ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ παρακαλώντας για λίγη δημοσιότητα που θα δικαιολογεί την συνδικαλιστική τους ανυπαρξία!!!!

Όλοι πλέον γνωρίζουμε στον οργανισμό που εργαζόμαστε, τον ρόλο και τις επιδιώξεις του καθενός αλλά δεν φανταζόμασταν ποτέ τους τρόπους που μερικοί όψιμοι σωτήρες του συνδικαλισμού μπορούσαν να χρησιμοποιούσαν για τις επιδιώξεις τους! Τους γνωρίζουμε και αυτούς πιά!

Τα συμπεράσματα ανήκουν σε όλους τους συναδέλφους που συνάμα με την συνδικαλιστική δράση του καθενός θα κρίνει και το ήθος όλων μας!

Τους λέμε πολύ απλά ότι δεν θα επιτύχουν στον σκοπό τους και ότι η Ομοσπονδία, δεν πρόκειται να αλλοιωθεί και να χάσει τον διαχρονικό της χαρακτήρα και ρόλο από τέτοιου είδους συμπεριφορές!! Οι μάσκες έπεσαν για μια ακόμα φορά!!!



ΠΗΓΗ