Από το Facebook του Φίλιππου Παντελεάκου:

Με σεβασμό στην χθεσινή ημέρα ιστορικής μνήμης (που κάποιοι δεν σεβάστηκαν), εκφράζω σήμερα ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συναδέλφους ανεξαρτήτως θέσης, ιδιότητας ή βαθμού, που όλα αυτά τα χρόνια, προσπαθήσαμε από κοινού για το καλύτερο αποτέλεσμα παροχής υπηρεσιών, στα πλαίσια της σωστής και νόμιμης λειτουργίας του “Πυροσβεστικού Οργανισμού”.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους χρόνια τώρα στήριξαν τις συνδικαλιστικές δράσεις μου, για εκσυχρονισμό και εκδημοκρατισμό θεσμικών λειτουργιών, του Πυρ/κού Σώματος.
Στους φίλους και άμεσους συνεργάτες μου, που ημέρα και νύχτα, ακούραστα στάθηκαν και στέκονται δίπλα μου, ως αρωγοί των προσπαθειών μου και πολλές φορές αντιμετώπισαν διωγμούς, γι αυτή την επιλογή τους.
Στην οικογένεια μου που σιωπηρά και στωικά χρόνια τώρα,στήριζε τις επαγγελματικές προτεραιότητες και άκουγε τις αγωνίες μου.
Τέλος με απόλυτο σεβασμό για τους συναδέλφους που θυσιάστηκαν στην εκτέλεση του καθήκοντος και ζητώντας “ταπεινά συγνώμη” απ τους συμπολίτες μας που χάθηκαν στον “Πόλεμο των φυσικών καταστροφών” δηλώνω ότι θα συνεχίσω να αγωνίζομαι στο στίβο της καθημερινότητας, ευχόμενος υγεία και δύναμη.



ΠΗΓΗ