Στην φυλακή οδηγείται, μετά την απολογία του, ο 36χρονος Γεωργιανός που συνελήφθη την προηγούμενη εβδομάδα στους Κήπους του Έβρου με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, ενώ επιχειρούσε να βγει εκτός Ελλάδος, ο οποίος κατηγορείται για ιδιαίτερα σκληρή ληστεία στο Πικέρμι, σε σπίτι ηλικιωμένου ζευγαριού, τον περασμένο Μάρτιο.

Ο κατηγορούμενος, που ερευνήθηκε τυχόν εμπλοκή του στο άγριο έγκλημα στα Γλυκά Νερά, αρνήθηκε κατά την απολογία του στην 11η τακτική ανακρίτρια τόσο την ληστεία που του αποδίδεται όσο και κάθε σχέση του με την δολοφονία της Καρολάιν.

Σύμφωνα με δηλώσεις του δικηγόρου του Γεωργιανού, Δημήτρη Μπαλτζόγλου, υπάρχουν στοιχεία που θα παρουσιάσουν στη συνέχεια τα οποία αποδεικνύουν τη μη συμμετοχή του στη δολοφονία.

Ο ίδιος ο 36χρονος φέρεται να είπε στην δικαστική λειτουργό πως δεν επιχείρησε να διαφύγει από την χώρα λόγω εγκληματικής δράσης, αλλά γιατί έπρεπε να ταξιδέψει στην πατρίδα του εξαιτίας ενός οικογενειακού ζητήματος που αντιμετωπίζει.

Ο κατηγορούμενος, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε συλληφθεί δύο φορές το 2008 και το 2018 για διακίνηση παράτυπων μεταναστών κι άλλα αδικήματα του νόμου περί αλλοδαπών, ενώ το 2015 και το 2017 είχε κατηγορηθεί για κλοπές και διαρρήξεις στα Εξάρχεια και τον ‘Αγιο Παντελεήμονα.



ΠΗΓΗ