Η Σχολή Αστυφυλάκων της ΕΛ.ΑΣ. είναι Ανωτέρα Σχολή υπερδιετούς κύκλου σπουδών, που ανήκει στην ανώτερη βαθμίδα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, εδρεύει στην Κομοτηνή του Νομού Ροδόπης, λειτουργεί σε επίπεδο Διεύθυνσης Αστυνομίας και υπάγεται στην Αστυνομική Ακαδημία.

Τμήματα Δοκίμων Αστυφυλάκων(Τ.Δ.Α.) λειτουργούν στις πόλεις του Διδυμοτείχου, της Κομοτηνής και του Ρεθύμνου.
Το Τμήμα Δοκίμων Αστυφυλάκων Διδυμοτείχου προκηρύσσει την πρόσληψη με επιλογή, διδακτικού προσωπικού με ωριαία αποζημίωση, για την υλοποίηση επαναληπτικής διδασκαλίας των μαθημάτων των πτυχιακών εξετάσεων και της διεξαγωγής αυτών, κατά την 3η Εκπαιδευτική περίοδο (Ε΄Εξάμηνο) εκπαιδευτικής σειράς 2018-2020.

Οι προς κάλυψη θέσεις για τα αντίστοιχα μαθήματα, είναι οι κάτωθι:

elastheseis

Το πλήρες κείμενο της προκήρυξης, ως και τα απαιτούμενα σχετικά υπηρεσιακά έντυπα τα απαιτούμενα για την υποβολή της υποψηφιότητας (αίτηση, κ.λπ.) παρέχονται από Υπηρεσία μας στη διεύθυνση , ΤΔΑ Διδυμοτείχου /Γραφείο Σπουδών και Δημ. Σχέσεων 1Ο Χιλ. Επ.Ο. Διδυμοτείχου-Μεταξάδων Τ.Κ. 68 300 Διδυμότειχο στα τηλέφωνα 2553026681-82-83-84 (εσωτερικό 9460) Αρμόδιοι : Αστυνόμος Β΄ ΛΑΜΠΟΥΔΗ Μαρία, Υπαστυνόμος Α’ ΑθΑΝΑΣΟΓΛΟΥ Σαβ. Μιχαήλ, αλλά και στην ιστοσελίδα του ΔΙΑΥΓΕΙΑ με Α.Δ.Α. ΩΦΒΕ46ΜΤΛΒ-Κ29

Η υποβολή των αιτήσεων με τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την πρόσληψη θα γίνεται μέχρι την 14:00’ ώρα της Τετάρτης 1 ης Ιουλίου 2020, προσωπικά από τους υποψηφίους ή από εξουσιοδοτημένους αντιπροσώπους τους στο Τμήμα Δοκίμων Αστυφυλάκων ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ

Επίσης, είναι δυνατή η υποβολή των αιτήσεων και ταχυδρομικά (συστημένα, με ευκρινή τη σφραγίδα ταχυδρομείου) στην ανωτέρω διεύθυνση. Για το εμπρόθεσμο της αποστολής της αίτησης λαμβάνεται υπ΄όψιν η ημερομηνία σφραγίδας του ταχυδρομείου ή η ημερομηνία συνοδευτικού δελτίου μεταφοράς για αποστολή με ταχυμεταφορά (courier).
Μετά την 14:00’ ώρα της Τετάρτης 1ης Ιουλίου 2020 ΔΕΝ θα γίνουν δεκτές αιτήσεις.

Αντικατάσταση της αιτήσεως ή διόρθωση αυτής ή συμπλήρωση τυχόν ελλειπόντων δικαιολογητικών, επιτρέπεται μόνο μέχρι τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων. Δικαιολογητικά, που κατατίθενται μετά τη λήξη προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων και δεν πληρούν τις νόμιμες προϋποθέσεις, δεν λαμβάνονται υπόψη.

Περισσοτερα ΕΔΩ

Πηγή:  dikaiologitika.gr



ΠΗΓΗ