Πραγματοποίηση rapidtest για Covid-19 στα Κ.Ι.Α.

-Ικανοποίηση αιτήματος Ε.ΑΣ.Υ.Α

        Σε συνέχεια του υπ’ αριθ. 100/35 από το 31/10/2020 εγγράφου μας,είμαστε στην ευχάριστη θέση να ενημερώσουμε τα μέλη μας ότι ικανοποιείται το αίτημά μας αναφορικά με τη δυνατότητα πραγματοποίησης τεστ covid-19 στα Κεντρικά Ιατρεία Αθηνών της ΕΛ.ΑΣ., αφού ήδη έχει τοποθετηθεί ειδικός οικίσκος έξωθεν αυτών, μαζί με το λοιμωξιολογικό τμήμα και το κατάλληλο ιατρικό προσωπικό, ενώ τις αμέσως προσεχείς ημέρες θα τεθεί σε λειτουργία η διαδικασία πραγματοποίησης rapidtest 

Η δυνατότητα πραγματοποίησης rapidtest στα Κ.Ι.Α. θα εκκινήσει κατόπιν σχετικής διαταγής του Αρχηγείου που θα εκδοθεί τις επόμενες ημέρες, σύμφωνα με τους αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες και η οποία θα αναφέρει τη διαδικασία που θα τηρείται προκειμένου να πραγματοποιήσουν το test οι συνάδελφοι που εμφανίζουν ύποπτα συμπτώματα ή ήρθαν σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα και πάντοτε σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα που έχουν ανακοινωθεί από  τον Ε.Ο.Δ.Υ..

Ο αγώνας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών για τη διασφάλιση ενός ανθρώπινου και υγιούς περιβάλλοντος εργασίας για τους συνάδελφους – μέλη μας θα συνεχιστεί απρόσκοπτα και δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να τους θεωρεί ως εργαζομένους β’ κατηγορίας!

Για το Δ.Σ. της Ένωσης Αθηνών

Ο Πρόεδρος Πάκος Δημοσθένης

Ο Γενικός Γραμματέας Χύτας Κων/νος



ΠΗΓΗ