Η Πρωτοβουλία Αστυνομικών είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την πραγματοποίηση του 1ου Διαδικτυακού Χριστουγεννιάτικου Τουρνουά Σκάκι αστυνομικών στις 27/12 στις 18:30 το απόγευμα. Σκοπός αυτού του εγχειρήματος είναι να ξεφύγουμε λίγο από τη δύσκολη καθημερινότητά μας, ενόψει μάλιστα της εορταστικής περιόδου, και να αφιερωθούμε σε ένα τουρνουά σκάκι φέρνοντας την αστυνομική οικογένεια πιο κοντά.

Το τουρνουά θα πραγματοποιηθεί μέσα από την ιστοσελίδα www.lichess.org και απαραίτητη είναι η δημιουργία ενός λογαριασμού (account). Θα χρειαστεί να εισάγετε έναν κωδικό για το τουρνουά, τον οποίο θα σας δώσουμε όταν μας αποστείλετε σχετικό email στο prots667@gmail.com δηλώνοντας συμμετοχή.

Οδηγίες:

  • Κάνουμε είσοδο (log in) στην ιστοσελίδα

  • Πατάμε στο σύνδεσμο https://lichess.org/tournament/XiZqifvE ο οποίος μας μεταφέρει στο περιβάλλον του τουρνουά με τίτλο Christmas Greek Police Arena

  • Βάζουμε τον κωδικό που έχουμε λάβει

Το τουρνουά θα έχει συνολικά διάρκεια 80 λεπτά, οι παρτίδες θα έχουν χρόνο 5 λεπτά στον καθένα και 3 δευτερόλεπτα σε κάθε κίνηση, ενώ δεν θα επηρεάζεται η βαθμολογία.

Έπαθλο:

Συμβολικά, στον νικητή θα δοθεί ως έπαθλο ένα σκακιστικό βιβλίο, το οποίο θα αποσταλεί στη διεύθυνση που επιθυμεί.

Για τυχόν απορίες μπορείτε να αποστείλετε email στο prots667@gmail.com ή να μας στείλετε μήνυμα στο messenger του Facebook μέσα από την σελίδα μας Πρωτοβουλία Αστυνομικών.

Καλή διασκέδαση!



ΠΗΓΗ