Σε μία σοβαρή καταγγελία προχώρησε χρήστης του Facebook για τροχαίο που σημειώθηκε μεταξύ περιπολικού οχήματος χωρίς σειρήνα και δίκυκλου στη συμβολή των οδών Καραολή και Λαοδικείας στη Νίκαια, όπως γράφει το site dytikesmaties.gr.

Όπως επισημαίνει ο χρήστης, «το περιπολικό τρέχοντας με ιλιγγιώδη ταχύτητα, χωρίς καν σειρήνα ανοιχτή, ανεβαίνοντας την οδό Καραολή, περνάει κεντρικό και επικίνδυνο STOP κάθετα της Λαοδικείας παρασέρνοντας νεαρό οδηγό μοτοσικλέτας, στέλνοντάς τον ένα ολόκληρο στενό μακρυά από το όχημά του».

«Ο χρήστης του Facebook, συνεχίζει καταγγέλλοντας ότι: αμέσως πάνω από 50 αστυνομικοί μαζεύτηκαν στο σημείο, απομακρύνοντας τον κόσμο που έτρεξε να βοηθήσει θέλοντας να κρύψουν το συμβάν. Η τύχη του νεαρού άγνωστη. Κανείς δεν έδωσε εξηγήσεις παρά μόνο προσπάθησαν να καλύψουν τον οδηγό του περιπολικού και να μας εμποδίσουν να βγάλουμε φωτογραφίες».

Σε επικοινωνία με το αρχείο του ΕΚΑΒ, ενημερωθήκαμε ότι ο νεαρός, αγνώστων λοιπών στοιχείων, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο, έχοντας βαριές κακώσεις στα πόδια, στο Θριάσιο Νοσοκομείο.

Δείτε τις φωτογραφίες

Πηγή: dytikesmaties.gr



ΠΗΓΗ