Η επιλογή δύο ανδρών να παραβούν τα μέτρα για τον κορωνοϊό και να κυνηγήσουν σήμερα στην περιοχή του Βάλτου (δήμου Αμφιλοχίας) τους βγήκε σε πολύ κακό.

Ωστόσο το ευτύχημα είναι πως αποφεύχθηκαν τα χειρότερα καθώς ο ένας πυροβολήθηκε στο κεφάλι αλλά δεν φέρει σοβαρό τραυματισμό.

Οι δυο άνδρες ηλικίας 36 και 59 ετών, σύμφωνα με πληροφορίες, κυνηγούσαν στην περιοχή Φτελιά όταν υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες τον έναν τον βρήκαν σκάγια από πυροβολισμό του άλλου.

Ο 36χρονος τραυματίας μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Αμφιλοχίας αρχικά και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο Αγρινίου. Όπως προέκυψε είχε «Άγιο» καθώς τα σκάγια τον βρήκαν στο κεφάλι χωρίς ευτυχώς να του προκαλέσει σοβαρό πρόβλημα.

Οι δύο σύντροφοι στο κυνήγι ωστόσο έχουν τα… προβλεπόμενα μπλεξίματα με το νόμο που περιλαμβάνουν σύλληψη, δικογραφία και πρόστιμα για την παράβαση των μέτρων για τον κορονοϊό.

Σε βάρος του 36χρονου τραυματία κυνηγού σχηματίστηκε δικογραφία, από αστυνομικούς του Τμήματος Αμφιλοχίας, για παραβίαση μέτρων για πρόληψη ασθενειών ενώ σε βάρος 59χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για σωματική βλάβη από αμέλεια σε συνδυασμό με το νόμο περί όπλων. Αμφότεροι, αφέθηκαν ελεύθεροι με προφορική εντολή του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας.

Νεώτερη ενημέρωση-η ανακοίνωση της αστυνομίας 

Συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα, στην Αμφιλοχία, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αμφιλοχίας, δύο ημεδαποί άνδρες, διότι παρά τους σχετικούς περιορισμούς μετέβησαν για κυνήγι πτηνών, κατά τη διάρκεια του οποίου ο ένας από τους δύο άνδρες, πυροβολώντας με κυνηγετικό όπλο, τραυμάτισε από αμέλεια τον άλλο, στο μέτωπο.

Ο τραυματίας διακομίσθηκε με σταθμό του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου.

Πηγή:  agrinionews.gr



ΠΗΓΗ