Αναδημοσίευση από το astinomiko.gr:

Οι «άκρες» και οι γνωριμίες δεν φαίνεται να υποχωρούν ούτε μπροστά στα μέτρα ανάσχεσης της πανδημίας από τον κορωνοϊό!

Τουλάχιστον αυτό προκύπτει από τις καταγγελίες που δέχθηκε το astinomiko.gr σχετικά με ένα από τα …κορωνοπάρτι της Θεσσαλονίκης, στο οποίο οι αστυνομικοί που κλήθηκαν να το σταματήσουν και να βεβαιώσουν και τα σχετικά πρόστιμα, δέχτηκαν πιέσεις να αποχωρήσουν χωρίς την επιβολή προστίμων.

Το πάρτι, που μάλιστα είχε ξεκινήσει από νωρίς το απόγευμα σε διαμέρισμα 5ου ορόφου πολυκατοικίας στην παραλιακή λεωφόρο Νίκης, είχε διοργανώσει γόνος πολύ γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας της Θεσσαλονίκης, με διασυνδέσεις και επιρροή!

Ο διοργανωτής είχε τοποθετήσει μάλιστα στην βεράντα του διαμερίσματος μέχρι και σόμπες «μανιτάρια» για τους καλεσμένους του, όπως φαίνεται και σtην φωτογραφία που εξασφάλισε το astinomiko.gr.

Δυνατή μουσική και οι φωνές από τους προσκεκλημένους κινητοποίησαν γείτονες που ειδοποίησαν την αστυνομία, και λίγη ώρα αργότερα πήγα στο διαμέρισμα άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Αρχικά ο «γόνος» ιδιοκτήτης του διαμερίσματος δεν άνοιγε την πόρτα, προφανώς για να επικοινωνήσει …όπου επικοινώνησε!

Έτσι, μόλις άρχισε η διαδικασία των προστίμων, 3.000 ευρώ για τον διοργανωτή και 300 για κάθε έναν από τους καλεσμένους, «έπεσαν τα τηλέφωνα» στους αστυνομικούς να «είναι επιεικείς», ως προς το πρόστιμο των 3.000 ευρώ του «γόνου», και μάλιστα εκτός της υπηρεσίας τους.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ. ζήτησαν ενημέρωση Εισαγγελέα, για να μην βεβαιώσουν τα πρόστιμα, κάτι βέβαια που οδήγησε στην …οπισθοχώρηση των «άνωθεν» και οι κλήσεις κόπηκαν κανονικά!

Πηγή: astinomiko.gr



ΠΗΓΗ