Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών πραγματοποίησε σήμερα, 22/03/2021, άλλη μια εθελοντική αιμοδοσία στην αίθουσα της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής στην Καισαριανή, στην οποία η συμμετοχή των συναδέλφων ήταν για άλλη μια φορά συγκινητική και ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Σε μια χρονική συγκυρία που λόγω της έξαρσης της πανδημίας κυριαρχεί ο φόβος και που τα αποθέματα αίματος στα νοσοκομεία έχουν σχεδόν εξαντληθεί, όπως μας εκμυστηρεύτηκε και το τμήμα αιμοληψίας του «ΣΩΤΗΡΙΑ» οι υπηρετούντες στη Δ.Α.Ε.Α. προσήλθαν κατά δεκάδες για να επιτελέσουν το «ιερό τους καθήκον» αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά το αίσθημα ευθύνης και προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο που τους διακατέχει, εκθέτοντας για άλλη μια φορά όσους για δικούς τους λόγους προσπαθούν να τους παρουσιάσουν ότι είναι απέναντι στην κοινωνία. Πρέπει να γνωρίζουν όλοι οι συνάδελφοι ότι ο μεγάλος όγκος μονάδων αίματος που συλλέχθηκαν θα χρησιμοποιούν για ενίσχυση των συναδέλφων και των οικείων τους προσώπων που χρειάζονται αίμα.

Να τονίσουμε ότι και σε αυτήν την αιμοδοσία τηρήθηκαν με ευθύνη μελών του Δ.Σ. της Ένωσής μας όλα τα προβλεπόμενα από τον Ε.Ο.Δ.Υ. υγειονομικά πρωτόκολλα για την αποτροπή διασποράς της πανδημίας.

Οφείλουμε ένα τεράστιο «μπράβο» και ένα «ευχαριστώ» σε όλους τους συναδέλφους που έδωσαν αίμα και τους διαβεβαιώνουμε πως η όλο και μεγαλύτερη συμμετοχή τους στις αιμοδοσίες μας, μας δεσμεύει να συνεχίσουμε με ανάλογες δράσεις και στο μέλλον, προκειμένου να προβληθεί η προσφορά του Έλληνα Αστυνομικού στο κοινωνικό σύνολο.

Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής, Ταξίαρχο κ. ΠΑΠΑΔΗΜΟ Δημήτριο για την παραχώρηση της αίθουσας καθώς και τους κ.κ. Α/Δ΄ ΤΣΙΑΠΟΚΗ Σεραφείμ , Διοικητή της Υ.ΜΕ.Τ και Α/Δ΄ ΒΟΥΛΓΑΡΗ Δημήτριο, Διοικητή της Υ.Α.Τ. για την παρουσία και τη συνδρομή τους στην άριστη διοργάνωση της αιμοδοσίας.

Δίνω Αίμα σημαίνει Δίνω Ζωή!

Για το Δ.Σ. της Ένωσης Αθηνών

Ο Πρόεδρος Πάκος Δημοσθένης

Ο Γενικός Γραμματέας Χύτας Κων/νος

 



ΠΗΓΗ