Δωρεά (5.000) φιαλιδίων αντισηπτικού υγρού από τον Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Σύλλογο

Διατίθενται στους αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης Αττικής

Πέντε χιλιάδες (5.000) φιαλίδια αντισηπτικού υγρού παραχώρησε στην Ελληνική Αστυνομία ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος, ως αναγνώριση της προσφοράς των αστυνομικών στο κοινωνικό σύνολο και ιδιαίτερα της συμβολής τους στην γενικότερη προσπάθεια της Πολιτείας για την αποφυγή της διάδοσης του κορωνοϊού.

Τα αντισηπτικά, που διατίθενται για τις ανάγκες του προσωπικού της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Αττικής, παρέδωσε σήμερα ο Πρόεδρος του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου κ. Απόστολος Βαλτάς, μαζί με τους Αντιπρόεδρους του Συλλόγου κ.κ. Θανάση Παπαθανάση και Σεραφείμ Ζήκα, τον Ταμία κ. Στέλιο Καλογερόπουλο και τον Εκπρόσωπο Τύπου κ. Βασίλη Χατζημάρκου.

Ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Άμεσης Δρόσης Αττικής, Ταξίαρχος Κωνσταντίνος Κουτσιβίτης, ευχαριστώντας εκ μέρους της Ελληνικής Αστυνομίας, τον Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Σύλλογο, εξέφρασε την ευαρέσκεια του Αρχηγού του Σώματος, Αντιστράτηγου Μιχαήλ Καραμαλάκη, τονίζοντας ότι η προσφορά αυτή συμβάλει σημαντικά στη βελτίωση της υγειονομικής προστασίας των αστυνομικών.



ΠΗΓΗ