Ανακοίνωση της Ένωσης Ειδικών Φρουρών Κεντρικής Μακεδονίας:

 

Είκοσι και πλέον έτη παρουσίας του θεσμού των Ειδικών Φρουρών στο σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας, Είκοσι και πλέον έτη μόχθου, επιτυχιών, σκληρής δουλειάς και πολλές φορές δυστυχώς θυσίας της ίδιας τους της ζωής πλην  όμως  η θύελλα της ανθρωποφαγίας από τα συνδικαλιστικά όργανα των αστυνομικών υπαλλήλων δεν έχει κοπάσει. Γνωστοί και άγνωστοι συνδικαλιστές οι οποίοι απέχουν έτη πολλά από το πεζοδρόμιο, διαρρηγνύουνε τα ιμάτια  τους για τις προσλήψεις Ειδικών Φρουρών, επενδύοντας και πάλι στην διχόνοια την οποία έχουν καλύψει υπό του μανδύα μιας ομογενούς και αδιαιρέτου αστυνομίας. Τα όπλα στην φαρέτρα σας έχουν όμως τελειώσει. Ομιλείτε για ρουσφετολογικές προσλήψεις και κομματικούς στρατούς την ώρα που τα συνδικάτα σας αλληλοσπαράσσονται μέσα από τις χρωματισμένες πολιτικά παρατάξεις σας ,για τις καρέκλες τις εξουσίας.

 

Ακόμη  κάνετε λόγω για μια ομογενοποιημένη αστυνομία ,όταν όμως το κατάπτυστο μισθολόγιο του 2017 διαχώρισε και κατηγοριοποιήσε τους Αστυνομικούς ανάλογα με τον τρόπο εισαγωγής τους, αρκεστήκατε σε καθόλου ή μερικές ψευδεπίγραφες ανακοινώσεις χωρίς καμία ουσία ενότητας και συμπαράστασης στους θιγόμενους αυτού. Αλήθεια πόσα από τα μέλη των Δ.Σ των σωματείων σας προέρχονται από πρώην Ειδικούς Φρουρούς και ευρύτερα πόσα από τα μέλη σας είναι πρώην Ειδικοί Φρουροί;

 

Ουαί εις εσάς, γραμματείς και φαρισαίοι υποκριταί που υπονομεύεται σε κάθε ευκαιρία τους fast-track Ειδικούς Φρουρούς που προσελήφθησαν για ψηφαλάκια, μα μόλις ομογενοποιηθούν τρέχετε να τους υποδεχτείτε μετά βαΐων και κλάδων ζητώντας τους τον οβολό και την ψήφο τους για να διατηρήσετε τα αξιώματα σας. Τροφή για σκέψη για τους τελευταίους.

 

Η ανανέωση και η διατήρηση της εμπιστοσύνης της πολιτείας προς επιτυχημένο θεσμό μας, επισφραγίζεται μέσα από τις προσλήψεις Ειδικών Φρουρών. Συνεχίστε την παρεκκλίνουσα πορεία σας μέσα από τον δρόμο της γραφικότητας τον οποίο έχετε διαλέξει. Εμείς θα ακολουθήσουμε τον δρόμο της ενότητας και των διεκδικήσεων.

 

Ευτυχώς οι Συνάδελφοι Αστυφύλακες και Ειδικοί φρουροί ενωμένοι θα συνεχίσουν να μάχονται καθημερινά στον δρόμο, σε αντίθεση με εσάς, για μια πιο ασφαλή κοινωνία. Σεβασμός  και υπερηφάνεια σ αυτούς τους καθημερινούς ήρωες  λοιπόν, με απώτερο σκοπό την διεκδίκηση καλύτερων συνθηκών εργασίας για όλους.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



ΠΗΓΗ