Έγραψε… ιστορία o Ηρακλειώτης αξιωματικός της Αστυνομίας και δραστήριος πρόεδρος των Νέων Ηροδότου  


Το τοπικό ποδόσφαιρο βρίσκεται από τον περασμένο Νοέμβριο σε καραντίνα και ουσιαστικά η μόνη ελπίδα για να επιστρέψουν στη δράση τα τοπικά πρωταθλήματα είναι ο εμβολιασμός του πληθυσμού.

Την αρχή πάντως έκανε ο Παναγιώτης Μουρτζάκης και είναι σίγουρο ότι ανοίγεται πλέον ένα παράθυρο αισιοδοξίας για το μέλλον.

Ως αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. ο κ. Μουρτζάκης επισκέφτηκε το ΠΑΓΝΗ και ήταν ο πρώτος που εμβολιάστηκε από το αστυνομικό σώμα του Ηρακλείου και παράλληλα έκανε… ντεμπούτο στους εμβολιασμούς και για το τοπικό ποδόσφαιρο της ΕΠΣΗ ως ο πρώτος πρόεδρος ομάδας του Ηρακλείου που εμβολιάζεται, καθώς ως γνωστόν τους τελευταίους μήνες είναι πρόεδρος στους Νέους Ηροδότου και συνεχίζει την σπουδαία παραγοντική του διαδρομή στην οικογένεια του συλλόγου.

Στη φωτογραφία ο κ. Μουρτζάκης με τον ιατρό κ. Λιονή και το νοσηλευτικό προσωπικό, με τον ίδιο να δηλώνει λίγες ώρες μετά τον εμβολιασμό ότι χαίρει άκρας υγείας και νιώθει πιο δυνατός και αισιόδοξος από ποτέ, προτρέποντας τους συναδέλφους του στο αστυνομικό σώμα αλλά και όλο τον κόσμο να εμβολιαστεί σύντομα…

Πηγή:  neakriti.gr



ΠΗΓΗ