Νέα επεισόδια βρίσκονται σε εξέλιξη αυτή την ώρα στη Νέα Σμύρνη, μετά τα όσα διαδραματίστηκαν λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, επεισόδια σημειώνονται στους δρόμους της Νέας Σμύρνης όπου πραγματοποιήθηκε πορεία σε ένδειξη διαμαρτυρίας για όσα προηγήθηκαν στην πλατεία Νέας Σμύρνης.

 

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, αστυνομικοί και διαδηλωτές συγκρούονται, με τους πρώτους να κάνουν χρήση χημικών και κρότου-λάμψης.

 

Νωρίτερα, κάτοικοι της περιοχής έκαναν πορεία προς το αστυνομικό τμήμα της Νέας Σμύρνης, όπου βρίσκονταν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

 

Το χρονικό των επεισοδίων

 

Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι της Κυριακής στην πλατεία της Νέας Σμύρνης, όταν, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., περίπου 30 άτομα επιτέθηκαν εναντίον αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ.

 

Κατά την Ελληνική Αστυνομία, όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στην πλατεία Νέας Σμύρνης, όπου υπήρχαν αναφορές για συνωστισμό, μια ομάδα ατόμων, όταν είδε τους αστυνομικούς, κινήθηκε απειλητικά εναντίον τους, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει συμπλοκή.

 

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, κάποιοι αστυνομικοί επέβαλαν πρόστιμο σε μια οικογένεια τα μέλη της οποίας δεν φορούσαν μάσκες, άλλοι πολίτες διαμαρτυρήθηκαν για αυτή τους την κίνηση, με αποτέλεσμα στη συνέχεια η κατάσταση να ξεφύγει εκτός ελέγχου.

 



ΠΗΓΗ