Διαβάστε την ανακοίνωση τού συνδυασμού ΜΠΡΟΣΤΑ:

Την Δευτέρα 5/10/2020 εκδικάζεται η προσφυγή μιας μικρής ένωσης, η οποία χάλασε τα σχέδια αυτών που προσέβαλαν και υποτίμησαν τους συνέδρους – εκλεγμένους αντιπροσώπους του Δευτεροβάθμιου οργάνου μας, και προσπάθησαν μεθοδευμένα και παράνομα να κάνουν εκλογές εν μέσω κορονοϊού, χωρίς να έχουν τηρηθεί οι νόμιμες διαδικασίες και όταν πολλοί συνάδελφοι μας ήταν στον Έβρο για να υπερασπίσουν την πατρίδα μας.

Μια μικρή ένωση λοιπόν μπήκε μπροστά ενώ είχε αδικηθεί επανελημένα, όταν δεν της απέδιδαν τα έξοδα όπως όφειλαν για τις μετακινήσεις της σε κινητοποιήσεις, όταν παρανόμως της στερούσαν έναν αντιπρόσωπο που νομίμως είχε εκλεγεί και πριν ακόμα τελεσιδικήσουν τα δικαστήρια, όταν μεθόδευαν και ενορχήστρωναν παράνομες εκλογές παραπλανώντας πολλούς συναδέλφους, στους οποίους κατόπιν έριχναν την ευθύνη.

Η προσφυγή δεν έχει αντίδικο την Πανελλήνια Ομοσπονδία που είναι θεσμός. Αντίδικο έχει αυτούς που έχουν όνομα και επώνυμο και χρησιμοποίησαν το έμβλημα και τη σφραγίδα της μεγαλύτερης συνδικαλιστικής οργάνωσης των αστυνομικών, για να παραπλανήσουν και να διατηρήσουν την καρέκλα τους, που έχοντας την διοίκηση της Πανελλήνιας ομοσπονδίας λειτούργησαν ενάντια στα δικαιώματα των αστυνομικών αντί να τα υπερασπίσουν, που απώλεσαν κεκτημένα και υπονόμευσαν τους αγώνες και τις προσπάθειες του ένστολου συνδικαλισμού, που έριξαν το επίπεδο και υποβάθμισαν την αξία του, που διατηρήθηκαν στους θώκους μοιράζοντας θεσούλες στους υπηκόους τους, που διατήρησαν ένα σύστημα με τα ίδια πρόσωπα, που απαξίωσαν τον Έλληνα αστυνομικό αντί να τον αναβαθμίσουν.

Όλοι αυτοί επενδύουν στην λήθη, όμως θα είμαστε εδώ να τους θυμίζουμε την περίοδο που ο ένστολος συνδικαλισμός βάφτηκε με τα πιο μελανά χρώματα και απαξιώθηκε στον υπέρτατο βαθμό. Δεν γνωρίζουμε ποια θα είναι η έκβαση της προσφυγής της μικρής αυτής ένωσης, όμως είναι σίγουρο είτε έτσι είτε αλλιώς ότι κέρδισε, κέρδισε διότι δεν επέτρεψε σε κάποιους να προσβάλουν και να υποτιμούν την νοημοσύνη όλων μας.



ΠΗΓΗ