Είναι πλέον γεγονός η – προσωρινή – μετεγκατάσταση του Αστυνομικού Τμήματος Λιτοχώρου σε νέο χώρο στο Δημαρχείο στο Λιτόχωρο, μέχρι να κατασκευαστεί από την πολιτεία το νέο κτίριο σε έκταση στην είσοδο του οικισμού.

Έτσι λοιπόν ανοίγει ο δρόμος για την ανάπλαση της εισόδου προς τον Όλυμπο. Ένα αίτημα δεκαετιών από τους Λιτοχωρίτες, αλλά και από τους επισκέπτες της περιοχής, που βρίσκεται σε φάση υλοποίησης από τη διοίκηση Γερολιόλιου.

“Έχουμε αιτηθεί από το Υπ. Οικονομικών, όπου ανήκει από το 1955 το οικόπεδο που στέγαζε μέχρι τώρα το AT, την παραχώρησή του,για να προχωρήσουμε στην κατεδάφιση του παλιού κτιρίου & να αναπλάσουμε την είσοδο προς τον Όλυμπο”.

Αυτό αναφέρει σε σημερινό του tweet ο Δήμαρχος Δίου-Ολύμπου κ. Βαγγέλης Γερολιόλιος που ευχαριστεί ιδιαίτερα τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, τον βουλευτή Πιερίας κ. Φώντα Μπαραλιάκο, τον Πρόεδρο της Κοινότητας Λιτοχώρου Αντιστράτηγο ε.α., επίτιμο Επιτελάρχη ΕΛΑΣ κ. Στράτο Κυριακάκη, καθώς και τον αστυνομικό Διευθυντή Πιερίας κ. Γεώργιο Τζήμα.



ΠΗΓΗ