Του Νέστορα Δημαρά,

“Με παγίδεψε εκείνο το βράδυ. Τον πήρα σαν πελάτη και μπήκα στο αμάξι του. Με πήγε πίσω από τα Σφαγεία, στην ερημιά. Με απείλησε να του δώσω 1.000 ευρώ, μου είπε ότι ήταν αστυνομικός και μετά με βίασε”… Η μαρτυρία της 21χρονης ιερόδουλης Κέλλυ στη Realnews είναι συγκλονιστική. Πρόκειται για μία από τις τρεις γυναίκες που, από τις 15 έως 20 Μαρτίου, έπεσαν θύματα βιασμού από τον 38χρονο Θεόδωρο Σιάσιο, ο οποίος συνελήφθη και προφυλακίστηκε στις Φυλακές Γρεβενών.

Μετά τη σύλληψή του, έκπληκτοι οι αστυνομικοί ανακάλυψαν ότι πρόκειται για τον δολοφόνο του νευρολόγου-ψυχιάτρου Κωνσταντίνου Ζαφείρη το 2010 στη Θεσσαλονίκη. Το φονικό είχε συγκλονίσει την κοινή γνώμη, καθώς είχε αποκαλυφθεί ότι ο δράστης, με συνεργό την ερωμένη του 29χρονη Κουβανή, πρώην σύζυγο του Ζαφείρη, σκότωσε τον 48χρονο γιατρό με 14 μαχαιριές.

Ο δράστης των βιασμών είχε αποφυλακιστεί πρόσφατα, στις 2 Φεβρουαρίου, και 40 ημέρες μετά ξεκίνησε τη δράση του, παγιδεύοντας νεαρές κοπέλες προσποιούμενος τον αστυνομικό. Τα στοιχεία και η φωτογραφία του δόθηκαν στη δημοσιότητα κατόπιν σχετικής διαταγής της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, καθώς υπάρχουν πληροφορίες στις αστυνομικές Αρχές ότι και άλλες γυναίκες έπεσαν θύματα βιασμού το τελευταίο διάστημα.

Εμφανιζόταν ως αστυνομικός

«Με οδήγησε σε απόμερο σημείο λέγοντάς μου ότι είναι αστυνομικός. Με έψαξε και έκλεισε το κινητό μου. Με απείλησε λέγοντάς μου ότι “όποτε θέλω εγώ θα σε αφήσω να φύγεις”. Μου ζήτησε 1.000 ευρώ και μετά με βίασε. Καθάρισε την ταυτότητά μου και την τσάντα μου για αποτυπώματά του. Φοβήθηκα για τη ζωή μου. Μετά με παράτησε κάτω στα ΚΤΕΛ», ανέφερε η 21χρονη κοπέλα. Το θύμα κατήγγειλε όσα συνέβησαν στην Αστυνομία και λίγα 24ωρα μετά τον αναγνώρισε στα γραφεία της Ασφάλειας μετά τον εντοπισμό και τη σύλληψή του στην οδό Κομνηνών, στις Συκιές, έξω από το σπίτι της μητέρας του.

«Εκεί ήταν και μια 26χρονη κοπέλα, που επίσης είχε βιάσει μέσα στο σπίτι της. Την είχε χτυπήσει, την είδα από κοντά. Και αυτή η κοπέλα τον αναγνώρισε αμέσως», πρόσθεσε. Ο δράστης παγίδευσε την 26χρονη, που δεν είναι ιερόδουλος, καθώς εκείνη επέστρεφε σπίτι της, από επίσκεψη σε φίλη της στην οδό Μοναστηρίου. «Σταμάτησε δίπλα μου με ένα μικρό αυτοκίνητο Smart με μαύρο/χρυσαφί χρώμα. Με ρώτησε αν έχω στείλει μήνυμα, με άρπαξε και με τη βία με έβαλε μέσα. Μου πήρε 300 ευρώ που είχα για το ενοίκιό μου, με οδήγησε με τη βία στο σπίτι μου δήθεν για έρευνα και εκεί, με την απειλή ενός μαχαιριού, με βίασε. Βρήκα την ευκαιρία να ξεφύγω, να βγω στον δρόμο φωνάζοντας βοήθεια…», ανέφερε στην κατάθεσή της η 26χρονη.

Διαβάστε εδώ το δημοσίευμα της Realnews.

Πηγή:  enikos.gr



ΠΗΓΗ