Μάσκες προσώπου υψηλής προστασίας, σε αστυνομικές υπηρεσίες της Ν/Α Αττικής, προσέφερε η συνδικαλιστική παράταξη ΑΝ.Α.Σ.Α., με επικεφαλής τον Γραμματέα του Δ.Σ. της ΠΟΑΣΥ, Χρήστο Συνδρεβέλη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Σήμερα 16.4.2020 και πρωινές ώρες αντιπροσωπεία της Ανεξάρτητης Αδέσμευτης Συνεργασίας Αστυνομικών (ΑΝ.Α.Σ.Α.) αποτελούμενης από τον Γραμματέα Δ.Σ. ΠΟΑΣΥ Συνδρεβέλη Χρήστο, και από τους αντιπροσώπους ΠΟΑΣΥ Κασκάλη Κασσιανού, Χατζησιώμου Χρήστου και Χανιώτη Ηλία επισκέφθηκαν το Αστυνομικό Τμήμα και Τμήμα Ασφαλείας Ηλιούπολης και Αλίμου καθώς και το Α’ Τμήμα Τροχαίας Ν/Α Αττικής, προκείμενου, λάβει χώρα παράδοση μασκών προσώπου ΚΝ95 FFP2 (υψηλής προστασίας) για την κάλυψη αναγκών των συναδέλφων μας, σε αυτήν την δύσκολη μάχη, που δίνουν κατά της διασποράς των κρουσμάτων κορονοιού.

Το παραπάνω προστατευτικό υλικό είναι ευγενική χορηγία του κου Καραγιάννη Μιχαήλ της εταιρείας Roswell Tankers Corp, που αναγνωρίζει το δύσκολο επικίνδυνο και ανθυγιεινό λειτούργημα που επιτελούμε!

Από πλευράς μας εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας για την ευγενική χορηγία και ενημερώνουμε τους συναδέλφους μας, ότι την παράδοση προστατευτικού υλικού θα συνεχίσουμε και τις επόμενες ημέρες, σε όλες τις υπηρεσίες, που εδρεύουν στα όρια της Νοτιοανατολικής Αττικής, προκειμένου να συνδράμουμε και εμείς, από πλευράς μας, στις προσπάθειες που καταβάλλονται σε υπηρεσιακό επίπεδο, τόσο από πλευράς Αρχηγείου ΕΛ.ΑΣ., όσο και σε επίπεδο Αστυνομικών Διευθύνσεων.



ΠΗΓΗ