Tέσσερις τραυματίες είναι σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία ο απολογισμός τροχαίου ατυχήματος που προκάλεσε κλεμμένο αυτοκίνητο κατά τη διάρκεια καταδίωξης από την αστυνομία λίγο μετά τις 13:30 στην οδό Λιοσίων 172 στην Αθήνα.

Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, το αυτοκίνητο είχε κλαπεί λίγη ώρα νωρίτερα και εντοπίστηκε από περιπολικό της Άμεσης Δράσης με αποτέλεσμα να ξεκινήσει καταδίωξη.

Κλειστή είναι αυτή την ώρα η οδός Λιοσίων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας από το ύψος της οδού Σιώκου μέχρι την οδό Αγίου Μελετίου .

Ο οδηγός του κλεμμένου ΙΧ έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα να πέσει πάνω σε δύο μοτοσικλέτες με αποτέλεσμα να τραυματιστούν οι οδηγοί τους και στη συνέχεια, αφού προσέκρουσε σε σταθμευμένα αυτοκίνητα έπεσε σε δέντρο όπου και ακινητοποιήθηκε. Λόγω του ότι χύθηκαν λάδια στον δρόμο διακόπηκε η κυκλοφορία.

Ακόμα τραυματίστηκε μία γυναίκα η οποία επέβαινε σε λεωφορείο, που φρενάρισε απότομα για να αποφύγει την σύγκρουση, ενώ ο τέταρτος τραυματίας είναι ο οδηγός του κλεμμένου αυτοκινήτου, ο οποίος συνελήφθη.

Οι τραυματίες σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είναι εκτός κινδύνου.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ασφάλιση Οχημάτων από την Real Insurance Brokers



ΠΗΓΗ