Ως εκλεγμένος στις προηγούμενες εκλογές της Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης (ΕΑΥΘ) με το συνδυασμό μου το ΕΚΑ Θεσσαλονίκης κατέχω την θέση του Αντιπροέδρου στην Ελεγκτική Επιτροπή της ΕΑΥΘ. Παρόλο που μέχρι σήμερα δεν ανακοίνωσα κάτι σχετικό με την βιαστική απόφασης του Δ.Σ. της ΕΑΥΘ για την διεξαγωγή αρχικά εκλογοαπολογιστικής Γενικής Συνέλευσης (με ηλεκτρονικό μέσα, ενώ μάλιστα αυτό νομικά δεν στέκει στην παρούσα χρονική περίοδο) και εν συνεχεία εκλογικής διαδικασίας (παρόλο που αμφισβητείται η νομιμότητα τους λαμβάνοντας υπ’ όψιν και τις τελευταίες εξελίξεις), οφείλω να ενημερώσω όλους τους αξιόλογους και αγαπητούς συναδέλφους που με τίμησαν με την ψήφο τους για τα κάτωθι:

 

1) Η απόφαση εκλογοαπολογιστικής ΓΣ πάρθηκε από την διοικούσα παράταξη του ΔΣ της ΕΥΑΘ πριν από δέκα ημέρες περίπου.

2) Σήμερα μόλις Παρασκευή 28/05/2021 και περί ώρα 22:30 το βράδυ περίπου, μου εστάλη πρόσκληση από τον πρόεδρο της Ελεγκτικής Επιτροπής που έχει εκλεγεί με την διοικούσα παράταξη, χωρίς προηγούμενη ενημέρωση – συνεννόηση μεταξύ μας όπως συνέβαινε πάντοτε μέχρι σήμερα, προκειμένου να συνεδριάσει η ελεγκτική επιτροπή την Κυριακή 30/05/2021 και ώρα 19:00 το απόγευμα στα γραφεία της Ένωσης, για τον έλεγχο της οικονομικής διαχείρισης της Ένωσης και για τον οικονομικό απολογισμό.

3) Δεδομένου του γεγονότος ότι η διάταξη της Υπηρεσίας ανακοινώνεται μέχρι την 14:00 ώρα της Παρασκευής συμπεριλαμβάνοντας τις ημέρες Σάββατο, Κυριακή και Δευτέρα (Π.Δ. 394/2001), αλλά και λόγω των οικογενειακών και προσωπικών μου υποχρεώσεων, θεωρώ εσκεμμένη και προμελετημένη αυτήν την πρόσκληση για συνεδρίαση της Ε.Ε., προφανώς για ευνόητους λόγους που όλοι αντιλαμβάνεστε.

 

Απορώ πάντως με το σκεπτικό της διοικούσας παράταξης της ΕΥΑΘ. Δεν είναι δεοντολογικά, ανθρώπινα και λογικά σωστό να συνεδριάσουμε την Κυριακή αργά απόγευμα, που θα ολοκληρωθούν οι εργασίες μας έως αργά το βράδυ, για να διεξαχθεί Γενική Συνέλευση (με ηλεκτρονικό σύστημα κιόλας, παράτυπα δηλαδή) αμέσως την επόμενη μέρα Δευτέρα πρωί, ενώ θα έπρεπε να έχουμε συνεδριάσει πιο νωρίτερα κάποιες ημέρες πριν τη διεξαγωγή της Γενικής Συνέλευσης!

 

Δίνω τροφή για σκέψη στους συναδέλφους που τους στηρίζουν με την ψήφο τους, επειδή έχω Αστυνομικό, συνδικαλιστικό και συναδελφικό καθήκον, αλλά και στους συναδέλφους που προσεγγίζουν για να κατέβουν υποψήφιοι μαζί τους και γενικά με όλες τις παρατάξεις, καθώς βέβαια και για όλα τα μέλη της Ένωσης.

 

ΜΑΣΤΟΡΑΚΗΣ Κων/νος

Αντιπρόεδρος Ε.Ε. ΕΑΥΘ

Μέλος ΕΚΑ Θεσσαλονίκης

 

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και στέκεται

 

 

 



ΠΗΓΗ