Μία ακόμη επιτυχία κατέγραψε τα ξημερώματα της Πέμπτης 24 Ιουνίου η Άμεση Δράση, με την επ’ αυτοφώρω σύλληψη δύο διαρρηκτών στην περιοχή του Κολωνού. Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 06:20 τα ξημερώματα, με τα πληρώματα της Άμεσης Δράσης να ειδοποιούνται για διάρρηξη σε μονοκατοικία επί της οδού Αλαμάνας.

Μέσα σε ελάχιστα λεπτά βρίσκεται στο σημείο το πρώτο περιπολικό της Άμεσης Δράσης, με τους αστυνομικούς να βλέπουν παραβιασμένη την κεντρική πόρτα και μέσα στο σπίτι να βρίσκονται οι δύο διαρρήκτες. Χωρίς δεύτερη σκέψη μπαίνουν μέσα, με τους κακοποιούς να επιχειρούν διαφυγή στη θέα των αστυνομικών, πηδώντας μάλιστα σε διπλανές ταράτσες.

Από πίσω τους και οι αστυνομικοί, που καταφέρνουν να εγκλωβίσουν και να συλλάβουν τον ένα δράστη της διάρρηξης σε ακάλυπτο χώρο. Ο λόγος για ένα Αφγανό, ο οποίος προέβαλε αντίσταση αλλά οι έμπειροι άνδρες της Άμεσης Δράσης του πέρασαν χειροπέδες με… συνοπτικές διαδικασίες. Ο δεύτερος επιχείρηση να διαφύγει μέσω της οδού Πύλου, όπου δεύτερο περιπολικό της Άμεσης Δράσης έχει φτάσει κι έχει αποκλείσει το σημείο.

Ακολουθεί πεζή καταδίωξη, με τους αστυνομικούς να κινητοποιούν και να συλλαμβάνουν λίγα μέτρα πιο μακριά (σ.σ. στη συμβολή των οδών Ναυπλίου και Δημοσθένους) και τον δεύτερο διαρρήκτη, έναν Ιρανό. Αμφότεροι οδηγήθηκαν από τους άνδρες της Άμεσης Δράσης αρμοδίως για τον σχηματισμό δικογραφίας.

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΥΟ “ΜΠΟΥΚΑΔΟΡΟΙ” ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ



ΠΗΓΗ