Ανακοίνωση – Καταγγελία της Ένωσης Αστυνομικών Λάρισας:

Ο κ. Ηλίας Σκυλλάκος, δημοσιογράφος, με δημόσιο λόγο, και ως εκ τούτου με αυξημένη ευθύνη,  στον δημόσια προσβάσιμο λογαριασμό του στο facebook την 6-12-2020, έκανε την εξής ανάρτηση :

 “ΑΚΟΥΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΩΡΕΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΜΟΥ ΝΑ ΧΑΧΑΝΙΖΟΥΝ ΚΑΜΙΑ 30ΑΡΙΑ ΜΑΤΑΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΥΡΙΣΕΙ ΤΑ ΑΝΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ.

ΣΤΟ ΤΣΑΚ ΕΙΜΑΙ ΝΑ ΣΠΡΩΞΩ ΜΙΑ ΓΛΑΣΤΡΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ

Ο ΜΟΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΩ ΕΙΝΑΙ, ΟΤΙ ΑΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΕΦΑΛΙ ΘΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΣΚΑΤΑ ΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΩΜΑΕΙ”

   Η ανάρτηση του περιήλθε σε γνώση μεγάλου αριθμού συμπολιτών μας, οι οποίοι με πρωτοβουλία τους επικοινώνησαν μαζί μας και εξέφρασαν την έντονη αποδοκιμασία τους, χαρακτηρίζοντάς την ως εμετικό, χυδαίο και νοσηρό κατασκεύασμα.

Επιπλέον, η ανάρτηση έτυχε της αποδοκιμασίας, κατόπιν ενημέρωσής μας, των εκπροσώπων των μέσων ενημέρωσης στα οποία εργάζεται ο κ. Σκυλλάκος, αλλά και του τοπικού συνδικαλιστικού του φορέα.

Όσον αφορά τον υβριστή προσωπικά και την χυδαία ανάρτησή του, έχουμε να πούμε μόνον τα εξής :

  Είμαστε βέβαιοι ότι η ανάρτηση αποτελεί προϊόν μυθοπλασίας, ελαυνόμενο από κίνητρα αυτοπροβολής του υβριστή, και παραδίδεται στη χλεύη και την έσχατη περιφρόνησή μας. Στον κ. Σκυλλάκο απομένει να κατανοήσει ότι το ελάχιστο που θα μπορούσε να πράξει θα ήταν να ζητήσει δημόσια συγγνώμη από τους συναδέλφους μας, τους οποίους αναίτια προσέβαλε.

Δηλώνουμε περήφανοι για τους συναδέλφους μας, οι οποίοι την 06-12-2020, εργαζόμενοι πάνω από δώδεκα ώρες, υπό συνεχή ορθοστασία, εκτέλεσαν άψογα τα καθήκοντα που τους ανατέθηκαν.

Ο ζήλος και η προσφορά μας  έτυχε και τυγχάνει σε καθημερινή βάση της αναγνώρισης της τοπικής κοινωνίας. Τέτοιες συμπεριφορές “ψευτοαγωνιστών εκ του ασφαλούς”  χαλυβδώνουν την αποφασιστικότητά μας να στηρίξουμε τους συναδέλφους μας και να υπηρετούμε με προσήλωση και αυταπάρνηση τον Πολίτη και την Κοινωνία.

 

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρις

ΝΤΑΒΟΥΡΑΣ Αθανάσιος

Ο Γεν. Γραμματέας

ΘΕΛΟΥΡΑΣ Ιωάννης



ΠΗΓΗ