Τα ξημερώματα της Πέμπτης μετέβη στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγρινίου ο Γιώργος Καλλιακμάνης για να καταθέσει για το περιστατικό με τους πυροβολισμούς στην Αιτωλοακαρνανία.

Ο Γιώργος Καλλιακμάνης  σε δηλώσεις του στο Katechaki αναφέρει ότι μόλις κλήθηκε για κατάθεση αμέσως επέστρεψε οδικώς στο Αγρίνιο (καθώς όταν ενημερώθηκε προσέγγιζε οδικώς την Αθήνα) για να δώσει κατάθεση για το περιστατικό. Η Ασφάλεια σχημάτισε δικογραφία για πυροβολισμούς χωρίς απόδοση της αιτίας. Η δικογραφία υποβλήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα. Κατάθεση έδωσε και ο νεαρός που έκανε την καταγγελία, το σπίτι του οποίου βρίσκεται σε απόσταση 300-1000 μέτρων από το σημείο των πυροβολισμών.

«Στο σημείο δεν υπήρχαν σπίτια και δεν κινδύνεψε κανείς από τους πυροβολισμούς. Βρισκόμουν με τον αδερφό μου και κινδυνέψαμε από επίθεση δύο σκυλιών», λέει ο Καλλιακμάνης στο Katechaki.

Οι πυροβολισμοί έγιναν με το υπηρεσιακό όπλο του Γιώργου Καλλιακμάνη, ενώ στο σημείο βρέθηκαν κάλυκες τους οποίους συνέλεξαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας.



ΠΗΓΗ