Σε πένθος βρίσκεται η Ελληνική Αστυνομία μετά τον άδικο χαμό του Βαγγέλη Νοΐδη, αστυνομικού της ομάδας ΔΙΑΣ που έχασε τη ζωή του την Τετάρτη σε τροχαίο στον Άγιο Κοσμα.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου επικοινώνησε με τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ κ. Καραμαλάκη και ενημερώθηκε για το τραγικό δυστύχημα με θύματα δύο άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Η κυρία Σακελλαρόπουλου ζήτησε από τον κ. Καραμαλάκη να μεταφέρει τη βαθύτατη λύπη της στην οικογένεια του αστυνομικού που έχασε τη ζωή του και τις ευχές της για ανάρρωση στον συνάδελφό του, που τραυματίστηκε σοβαρά.

Συλλυπητήρια Χρυσοχοΐδη για τον αστυνομικό της ΔΙΑΣ που σκοτώθηκε σε τροχαίο

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του Βαγγέλη Νοΐδη, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha και τον Αντώνη Σρόιτερ. Συγκεκριμένα, αναφερόμενος στο τραγικό συμβάν έδωσε τα συλλυπητήριά του στη σύζυγο του 33χρονου αδικοχαμένου αστυνομικού, ο οποίος ήταν πατέρας δύο παιδιών, ενώ αναφέρθηκε και στον τραυματισμό του άλλου αστυνομικού που ήταν πάνω στη μοτοσυκλέτα της ΔΙΑΣ και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Πώς έγινε το μοιραίο τροχαίο

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, τέσσερις αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ με δύο μοτοσικλέτες πήραν σήμα και μετέβαιναν στον Αγιο Κοσμά για να συνδράμουν σε πυρκαγιά σε οικοπεδικό χώρο.

Στο ύψος του κλειστού γυμναστηρίου, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, η μία μοτοσικλέτα συγκρούστηκε με δύο ΙΧ αυτοκίνητα.

Οι δύο αστυνομικοί μεταφέρθηκαν αμέσως στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του ενός, ενώ ο δεύτερος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, διασωληνωμένος. Για το δυστύχημα διενεργείται προανάκριση.

Πηγή: iefimerida.gr



ΠΗΓΗ