Η επιστολή που ακολουθεί εστάλη από αστυνομικό – αναγνώστη μας στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του Policenet.gr:

ΘΑ ΣΒΗΣΟΥΜΕ ΚΕΡΆΚΙ;

Σε ένα μήνα κοντεύουν τα πρώτα γενέθλια της προκήρυξης προαγωγικων εξετάσεων Αρχιφυλακων 2020.

Έχουμε ήδη αρχίσει να μετράμε αναβολές!!!

Κ κακώς γιατί αν υπήρχε σωστή μέριμνα δεν θα προγραμματίζονταν εξαρχής 28-29/11 στην καρδιά του κόβιντ, αλλά τον Οκτώβριο 2020.

Κ όλοι θα ήταν ευχαριστημενοι.

Πηγές αναφέρουν ότι θα διεξαχθούν τα τελευταία ΣΚ του Μαϊου.

Αλήθεια, έχουν σκεφτεί ότι αυτό το κατώτερο προσωπικό κάνει κ μεταπτυχιακά ή είναι σε ανοιχτά πανεπιστήμια που τα έχει πληρώσει αδρά?

Και είθισται οι εξεταστικες να είναι εκείνη την περίοδο!!!!!;;

Πάντα οι προαγωγικες εξετάσεις διενεργούνταν σε ουδέτερο χρόνο.

Οκ έχει κόβιντ. Κ η κυβέρνηση αποφάσισε να ανοίξει τα λύκεια με σελφ τεστ και με 30 παιδιά ανά τάξη αλλά οι υποψήφιοι αρχιφυλακες είναι επικίνδυνο να δώσουν!!!!

Μπορούν να κάνουν πάντως ολοι rapid και κάποιοι είναι κι εμβολιασμενοι, ας το πούμε κ αυτό μπας κ ξυπνήσει κάνεις…..!!!

Εκτός κ αν αναμένουν το διανοιγμα των παιδικών σταθμών…… Κ η απορία είναι η εξής:

1ον) με τον τουρισμό να έρχεται 15 Μαιου, έχουν ελπίδες για πτώση κρουσμάτων? Αυτά μόνο σε ένα παράλληλο σύμπαν…, άρα πάλι θα λέμε για αναβολές , των αναβολών , τις αναβολές, Ω αναβολές…γιατί δεν θα το επιτρέψουν τα επιδημιολογικά δεδομένα…….

Και 2ον) τα χρήματα αυτά (για όσα θα συμπέσουν με τις ημερομηνίες εξετάσεων κ έχουν οι υποψήφιοι προπληρώσει) ποιος είπαμε θα τους τα δώσει?????

3ον) Ποτέ θα τοποθετηθούμε? Γιατί κάποιοι από μας δίνουμε για να πάμε σπίτια μας, στους νομούς μας? Εφόσον πετύχουμε βέβαια….

Άντε τώρα να ξεκινήσουν ομαδικές αγωγές για να βρεθει το δίκιο του καθενός, ενώ με μια νορμάλ οργάνωση ή θα είχαμε τελειώσει ήδη ή θα τελειώναμε μέσα στον Απρίλιο!”



ΠΗΓΗ