Ξεκίνησαν σήμερα Τετάρτη 20 Ιανουαρίου οι εμβολιασμοί των Αστυνομικών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ροδόπης στο «Σισμανόγλειο» Νοσοκομείο Κομοτηνής και στο Κέντρο Υγείας Σαπών.

Ήδη την πρώτη μέρα και μέχρι αυτή την ώρα, εμβολιάστηκαν 11 Αστυνομικοί ενώ οι εμβολιασμοί θα πραγματοποιούνται σε καθημερινή βάση, με τον αριθμό τους να εξαρτάται από τις δόσεις εμβολίων που πλεονάζουν, όπως ανέφερε χθες και ο πρωθυπουργός στη σύσκεψη για το σχέδιο «Ελευθερία».

«Προκειμένου να μην χάνεται κανένα εμβόλιο, υπάρχει και ένας μηχανισμός αναπλήρωσης των ραντεβού που δεν γίνονται. Ποσότητες που πλεονάζουν θα διατίθενται αμέσως στις γυναίκες και στους άνδρες της Αστυνομίας και του Στρατού», δήλωσε χαρακτηριστικά.

 

 

Τον κύκλο των εμβολιασμών του αστυνομικού προσωπικού της Δ.Α. Ροδόπης άνοιξε σήμερα το μέλος Εκτελεστικής Γραμματείας ΠΟΑΣΥ κ. Σταυρούλα Τζατζανά, η οποία ήταν και η πρώτη αστυνομικός που εμβολιάστηκε στην Ροδόπη.

«Θέλω να ευχαριστήσω και να συγχαρώ το ιατρικό, νοσηλευτικό, τη Διοίκηση και γενικά όλο το προσωπικό του Σισμανόγλειου Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής για την μεγάλη συνεισφορά τους στον αγώνα κατά της εξάπλωσης του covid-19, την άψογη επαγγελματική και φιλική συμπεριφορά του.

Εύχομαι ο δρόμος προς Λευτεριά να είναι σύντομος για να ανθίσει ξανά η ελπίδα και το χαμόγελο για ολόκληρη την ανθρωπότητα. Καλή δύναμη σε όλους μας», δήλωσε η ίδια μετά τον εμβολιασμό της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι σήμερα ενδιαφέρον για εμβολιασμό έχει εκδηλώσει, σύμφωνα με πληροφορίες, το 40-50% των Αστυνομικών που υπηρετούν στην ΑΔ Ροδόπης.

fonirodopis.gr



ΠΗΓΗ