Η εξαφάνιση του Χρήστου Παππά δεν θα περάσει απαρατήρητη από την ηγεσία της λεωφόρου Κατεχάκη, σε σχέση με τους χειρισμούς που έγιναν στην υπόθεση.

Και αυτό διότι ενώ η ηγεσία πίστευε ότι μπορεί να έχει «ήσυχο το κεφάλι της», γιατί ότι όλα θα κυλίσουν ομαλά μετά την ανακοίνωση των ποινών και των αναστολών για τους χρυσαυγίτες, τελικά η εξαφάνιση Παππά έφερε την ανατροπή.

Σημειώνουμε ότι το γεγονός δεν θα περάσει καθόλου απαρατήρητο από την ηγεσία, σε σχέση με τις ευθύνες υπηρεσιακών παραγόντων, καθώς το συγκεκριμένο θέμα έφερε σε εξαιρετικά δύσκολη θέση την ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη. Αξιωματούχοι αναφέρουν, μάλιστα, ότι ίσως με την περίπτωση Παππά το υπουργείο να δέχτηκε τη σφοδρότερη κριτική από τη στιγμή της ανάληψης της κυβέρνησης από τη Ν.Δ. (αναφορικά με τα θέματα που άπτονται της ΕΛ.ΑΣ.).

Ενδεικτικό είναι ότι το σύνολο των κομμάτων της αντιπολίτευσης εξέδωσε χθες Παρασκευή ανακοινώσεις, με τις οποίες καταφέρονται εναντίον της ηγεσίας της λεωφόρου Κατεχάκη.

Μπορεί λοιπόν το υπουργείο να υπεραμύνθηκε -με επίσημη ανακοίνωση- της στάσης της ΕΛ.ΑΣ. στο θέμα Παππά, ωστόσο, η αλήθεια είναι ότι το θέμα μόνο απαρατήρητο δεν θα περάσει σε σχέση με τη διαχείριση της υπόθεσης από υπηρεσιακούς παράγοντες της ΕΛ.ΑΣ.

Katechaki

 



ΠΗΓΗ