ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΕ ΠΕΝΘΟΣ Η ΕΛ.ΑΣ.

Για ακόμα μια φορά, ένας συνάδελφος από τις τάξεις των Ειδικών Φρουρών, θυσιάζει τη ζωή του στον βωμό του καθήκοντος.

Ο Ευάγγελος Νοϊδης υπηρετούσε στην Ελληνική Αστυνομία από το 2010, έχοντας καταταγεί με την 5η σειρά Ειδικών Φρουρών, αποτελώντας παράδειγμα επαγγελματικής ευσυνειδησίας, πριν χάσει την ζωή του εν ώρα υπηρεσίας, ασκώντας με αυταπάρνηση τα καθήκοντα του.

Για τη διαλεύκανση των συνθηκών του ατυχήματος, η οικογένεια του εκλιπόντος, σε συνεννόηση  με το Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α., όρισε τεχνικό σύμβουλο, ο οποίος έχει κάνει ήδη τις όποιες απαραίτητες ενέργειες. Ταυτόχρονα, το Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α. έθεσε τους νομικούς του συνεργάτες, τον κ. Θάνο Πλεύρη και την κα. Εβίτα Βαρελά, στην πλήρη διάθεση της οικογένειας του Ευάγγελου Νοϊδη.

Σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α, εκφράζει τη βαθιά του θλίψη για το οδυνηρό γεγονός της απώλειας του συναδέλφου μας. Ευχόμαστε συλληπτήρια, δύναμη και, πάνω απ’ όλα  κουράγιο, στην οικογένεια καθώς και στους φίλους του  αδικοχαμένου Ευάγγελου.

Η νεκρώσιμη ακολουθία του Ευάγγελου Νοϊδη , θα τελεστεί αύριο Παρασκευή,  11/09/2020, στις 11:00 το πρωί, στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, στη  Νάουσα. Στην κηδεία θα παραστεί αντιπροσωπεία του διοικητικού συμβουλίου του Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α.

Ευάγγελε, Ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάζει!

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ  ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

-O-                                             -O-   

ΠΡΟΕΔΡΟΣ                            ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΝΤΟΥΜΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ           ΜΑΥΡΟΕΙΔΑΚΟΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ



ΠΗΓΗ