Ανακοίνωση, με την οποία εξαπολύει πυρά εναντίον της ΠΟΑΣΥ για το ζήτημα της λήψης άδειας από τους αστυνομικούς, εξέδωσε η συνδικαλιστική παράταξη Μ.ΠΡΟ.Σ.Τ.Α. καταγγέλλοντας την Ομοσπονδία για εμπαιγμό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Με μεγάλη απογοήτευση διαπιστώνουμε συνεχώς να χάνονται τα δικαιώματα των Ελλήνων Αστυνομικών και να υποστέλλεται η σημαία των διεκδικήσεων, ενώ ο ένστολος συνδικαλισμός λειτουργεί ως τραγέλαφος. Δεν φτάνει που δεν έγινε τίποτα για το επικίνδυνο και ανθυγιεινό, για το επίδομα σχετικά με τον «covid» και όχι μόνο!

Τώρα βλέπουμε τη διοίκηση της ΠΟΑΣΥ να αναφέρει ως επιτυχία την παράταση λήψης της βραχείας άδειας που γίνεται έτσι και αλλιώς κάθε χρόνο, ενώ για την άδικη για το Αστυνομικό προσωπικό αναστολή χορήγησης των αδειών, ούτε λόγος! Λες και οι Αστυνομικοί δεν είναι άνθρωποι που έχουν προσωπική ζωή και δεν μπορούν να κανονίσουν τη ζωή τους.

Παρ’ όλο που δεν επιβραβεύονται για τις υπηρεσίες που πρόσφεραν και προσφέρουν στην αντιμετώπιση της πανδημίας, όπως οι άλλοι υπάλληλοι, τώρα θα πρέπει να χάσουν και το δικαίωμα λήψης αδείας. Εμείς σε αυτή την περιρρέουσα ατμόσφαιρα που έχει δημιουργηθεί στον ένστολο συνδικαλισμό, που προσομοιάζει με φαρσοκωμωδία, δεν θα ακολουθήσουμε. Το μόνο που μένει να ακούσουμε από αυτούς είναι ότι, με δικές τους ενέργειες η Πρωτοχρονιά θα γιορτάζεται 1 Ιανουαρίου!

Ας ευχηθούμε από τώρα, όλοι αυτοί που έχουν τη δύναμη να επιλέγουν εκπροσώπους, να αντιληφθούν επιτέλους την ανικανότητα και την αδιαφορία τους και επιτέλους να επιλέξουν άλλους, που θα πρέπει και αυτοί να δοκιμαστούν και να αποδείξουν την αξία τους με σκληρή δουλειά!



ΠΗΓΗ