Δημοσιεύουμε ευχαριστήρια επιστολή που λάβαμε στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του policenet.gr

Με την παρούσα επιστολή μας και εκφράζοντας τα συναισθήματα της οικογένειας μας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τον Διοικητή της Τροχαίας Νέας Ιωνίας, Αστυνομικό Υποδιευθυντή κο Γ.Κ., τον προϊστάμενο του γραφείου ανακρίσεων Υπαστυνόμο Α΄ Σ.Κ., τον αξιωματικό Υπαστυνόμο Α΄ Γ.Π., τον αξιωματικό Υπαστυνόμο Α΄ Κ.Ι., καθώς και όλο το προσωπικό του τμήματος τροχαίας Νέας Ιωνίας για την αμέριστη συμπαράσταση τους, τον επαγγελματισμό τους, τη διάθεση και τη μεθοδικότητα που έδειξαν για την εξιχνίαση του θανατηφόρου τροχαίου ατυχήματος με εγκατάλειψη που έλαβε χώρα την 31/3/2021 και ώρα 21.55 στην οδό Γεωργίου Παπανδρέου 125 – Μεταμόρφωση Αττικής.

Ο αγαπημένος μας Α. χτυπήθηκε από αυτοκίνητο ενώ περπατούσε στο πεζοδρόμιο και εγκαταλείφθηκε αβοήθητος από τον οδηγό του με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα!

Αισθανόμαστε δικαιωμένοι από τους Αστυνομικούς της τροχαίας Νέας Ιωνίας που μας διαβεβαίωσαν από την πρώτη στιγμή ότι θα βρουν τον οδηγό του αυτοκινήτου προκειμένου να οδηγηθεί στη δικαιοσύνη και πραγματικά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα και παρά τα ελάχιστα στοιχεία που είχαν στη διάθεσή τους μας ανακοίνωσαν ότι βρέθηκε ο υπαίτιος οδηγός.

Η οικογένεια του εκλιπόντος.



ΠΗΓΗ