Μία «χρυσή» καρέκλα με τη φωτογραφία και το όνομα του Πάμπλο Εσκομπάρ, του Κολομβιανού ηγέτη των καρτέλ ναρκωτικών, ξεχωρίζει ανάμεσα στα κατασχεθέντα από την επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στη δυτική Αττική, για την οποία έγραψε νωρίτερα το newsbomb.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν  συνολικά πέντε άτομα, εκ των οποίων οι δύο εμπλέκονται σε υποθέσεις άσκοπων πυροβολισμών. Επίσης, εξιχνιάστηκαν 14 περιπτώσεις ληστειών και κλοπών σε βάρος πεζών.

Η αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε σήμερα Σάββατο σε περιοχές της Δυτικής, με φόντο τα διαδοχικά περιστατικά άσκοπων πυροβολισμών των τελευταίων εβδομάδων. Η έρευνα έγινε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής και τη συμμετοχή αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Αχαρνών, των Ομάδων Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.), της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής και της Υποδιεύθυνσης Επιχειρησιακών Δράσεων Δυτικής Αττικής.

Στο Ζεφύρι συνελήφθησαν δύο Έλληνες , οι οποίοι είχαν στην κατοχή τους όπλα και ναρκωτικά, ενώ επιπλέον ταυτοποιήθηκε η εμπλοκή τους σε υποθέσεις άσκοπων πυροβολισμών. Αναλυτικότερα, κατά τη σύλληψή τους κατασχέθηκαν δύο πιστόλια, μία κλεμμένη κυνηγετική καραμπίνα, 745 γραμμ. ακατέργαστης κάνναβης και 56 γραμμ. Κοκαΐνης.

Στο Μενίδι συνελήφθησαν τρεις Έλληνες, ανάμεσά τους δύο ανήλικοι, των οποίων ταυτοποιήθηκε η συμμετοχή τους σε 14 περιπτώσεις ληστειών – κλοπών σε βάρος πεζών στην ευρύτερη περιοχή.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.



ΠΗΓΗ