Με περιπολικό τύπου τζιπ (ένα Nissan X-TRAIL) ενισχύθηκε το Α.Τ. Πεύκης, μετά από ενέργειες της Ένωσης Αστυνομικών Β/Α Αττικής σε συνεργασία με το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. Να σημειώσουμε ότι εν έτει 2020 και το συγκεκριμένο Αστυνομικό Τμήμα δεν διέθετε περιπολικό όχημα!

Πιο συγκεκριμένα, η Ε.ΑΣ.Υ.Β/Α.Α. απευθύνθηκε στον Κλάδο Διαχειριστικής – Τεχνικής Υποστήριξης και Πληροφορικής του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ., καθώς υπήρχε έλλειψη οχημάτων σε μία πολύ κρίσιμη περίοδο όπου η Αστυνομία σηκώνει μεγάλο βάρος. Άμεση ήταν η απάντηση, καθώς αποφασίστηκε η ανακατανομή ενός περιπολικού οχήματος τύπου τζιπ.

Αμέσως μετά, η Ε.ΑΣ.Υ.Β/Α.Α. δια του αντιπροέδρου της Θοδωρή Χαντζόπουλου, απευθύνθηκε στην εταιρεία «MYTILINEOS¨», προκειμένου να καλύψει το κόστος για τις επισκευές και τη συντήρηση που χρειάζονταν το περιπολικό ώστε να γίνει σαν καινούργιο. Η εταιρεία ανταποκρίθηκε θετικά και κάπως έτσι το Α.Τ. Πεύκης απέκτησε ένα ακόμη «όπλο» στη μάχη με τον κορονοϊό Covid-19.

Να σημειώσουμε, τέλος, ότι η ιδιωτική πρωτοβουλία συνεισφέρει σημαντική στη μάχη που δίνει η Πολιτεία για τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας και ασφάλειας των πολιτών.



ΠΗΓΗ