Το Διδυμότειχο επισκέφθηκε την Τρίτη 14 Απριλίου ο Υποστράτηγος της Ελληνικής Αστυνομίας και Διοικητής της Αστυνομικής Ακαδημίας Εμμανουήλ Δασκαλάκης. Τον Yποστράτηγο συνόδευαν ο Αστυνομικός Διευθυντής και Διοικητής της Σχολής Αστυφυλάκων Κωνσταντίνος Βλάχος και η Διοικητής του Τμήματος Δοκίμων Αστυφυλάκων Διδυμότειχου Αστυνόμος Α’ Αναστασία Πουρναρά.

Επίσκεψη των Διοικητών της Αστυνομικής Ακαδημίας και της Σχολή Αστυφυλάκων στο Διδυμότειχο

Ο Δήμαρχος Διδυμοτείχου Ρωμύλος Χατζηγιάννογλου υποδέχθηκε τους Διοικητές, τονίζοντας τον σημαντικό ρόλο της Σχολής Δοκίμων Αστυφυλάκων για το Διδυμότειχο, ενώ παράλληλα ενημέρωσε για τη συνεργασία της δημοτικής αρχής με τη Διοίκηση της τοπικής Σχολής και με τις Υπηρεσίες της Αστυνομικής Διεύθυνσης. Στο πλαίσιο αυτό ο Δήμαρχος Διδυμοτείχου ευχαρίστησε ιδιαίτερα την κα Αναστασία Πουρναρά και τον κ. Κωνσταντίνο Βλάχο, ο οποίος υπηρέτησε ως Διοικητής στην Σχολή Διδυμοτείχου, για το έμπρακτο ενδιαφέρον που έχουν επιδείξει μέχρι σήμερα στην υποστήριξη του Δήμου Διδυμοτείχου.

Στη συνέχεια ο Δήμαρχος εξέφρασε προς τον Υποστράτηγο Εμμανουήλ Δασκαλάκη την εκτίμησή του και επεκτάθηκε σε προοπτικές ενίσχυσης της συνεργασίας και ανάπτυξης της σχολής. Ο Υποστράτηγος ευχαρίστησε τον Δήμαρχο και συμφώνησε στην διατήρηση και ενίσχυση της συνεργασίας μεταξύ Δήμου και Αστυνομικής Σχολής, ενώ ανέφερε ότι είναι θετικοί να εξετάσουν νέες προτάσεις.
 
Με την ολοκλήρωση των συζητήσεων ο Δήμαρχος Διδυμοτείχου Ρωμύλος Χατζηγιάννογλου προσέφερε στον Υποστράτηγο της Ελληνικής Αστυνομίας Εμμανουήλ Δασκαλάκη αναμνηστικό βιβλίο με την ιστορία του Διδυμοτείχου.

alexpolisonline.com



ΠΗΓΗ