Εγγραφο από την Π.Ο.ΑΣ.Υ.:

Κύριε Αρχηγέ,

Με έκπληξη και αγανάκτηση πληροφορηθήκαμε τις καταγγελίες της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Μεσσηνίας αναφορικά με την εξωφρενική απαίτηση της διοίκησης, και συγκεκριμένα της Γ.Δ.Ο.Υ.Ε.Σ., να χρεωθούν συνάδελφοί μας τα έξοδα της αναγκαστικής τους παραμονής στη Λέσβο, ωσάν να απολάμβαναν την …άδειά τους και να μην ήταν αποσπασμένοι στο πλαίσιο των υπηρεσιακών τους καθηκόντων.

Όπως αναλυτικά περιγράφεται στο επισυναπτόμενο έγγραφο του σωματείου μας, οι συνάδελφοί μας παρέτειναν τον Νοέμβριο του 2020 την παραμονή τους στο νησί επί μία εβδομάδα, κατόπιν εντολών της διοίκησης, επειδή έπρεπε να τεθούν σε καθεστώς καραντίνας εξαιτίας κρούσματος covid-19. Αντί, λοιπόν, να έχει ακολουθηθεί η διαδικασία αποζημίωσής τους κατά παράβαση κάθε έννοιας λογικής και χρηστής διοίκησης, οι συνάδελφοί μας καλούνται μετά από τρεις μήνες να «ενισχύσουν» προφανώς τον κρατικό προϋπολογισμό!

Επειδή κύριε Αρχηγέ, μόνο ως ανέκδοτο μπορούμε να εκλάβουμε τη στάση όσων συνηγορούν υπέρ της μη αποζημίωσης των συναδέλφων μας, αναμένουμε την άμεση παρέμβασή σας για την άμεση αποκατάσταση της υπηρεσιακής τάξης.

Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

O Πρόεδρος                            Ο Γενικός Γραμματέας
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος                ΠΑΠΑΤΣΙΜΠΑΣ Γεώργιος



ΠΗΓΗ