Διέρρηξαν το όχημά του και είδε στο βιντεοληπτικό υλικό τους δράστες της κλοπής, το κατήγγειλε στο Τμήμα και η ΔΙΑΣ Αθηνών τους συνέλαβε εν κινήσει την επόμενη ημέρα

Το λευκό Opel Corsa έμφορτο με εργαλεία ήταν σταθμευμένο (13/04) στην οδό Λευκωσίας, στον Άγιο Παντελεήμονα. Όταν ο ιδιοκτήτης πήγε να το παραλάβει, διαπίστωσε την κλοπή ενώ οι κινήσεις των δύο κακοποιών καταγράφηκαν σε κάμερα ασφαλείας και προχώρησε σε καταγγελία στο ΤΑ Αγίου Παντελεήμονα.

Περιπολία της ΔΙΑΣ Αθηνών (14/05-16:20) διακρινε εν κινήσει το κλεμμένο όχημα στο ύψος Αχαρνών 240, με οδηγό αλλοδαπό και σε έλεγχο τον δέσμευσαν. Κατά την προσαγωγή του στο Τμήμα Ασφαλείας, δήλωσε Σύρος ηλικίας 30ετων ενώ στην Αστυνομική Υπηρεσία κλήθηκε και ο ιδιοκτήτης του οχήματος.  Κατα τον έλεγχο στο εσωτερικό του οχήματος του, ο ιδιοκτήτης διαπίστωσε ότι οι δράστες είχαν αφαιρέσει εργαλεία και κομπρεσέρ αξίας €1000.

Σε αναζητήσεις για το συνεργό της κλοπής τα πληρώματα της ΔΙΑΣ Αθηνών εντόπισαν και τον έτερο δραστη, σε νοικιασμένη αποθήκη επί της οδού Πολυμήτου στον Άγιο Παντελεήμονα,  να τοποθετεί τα κλεμμένο εργαλεία. Άμεσα οι αστυνομικοί προχώρησαν στη δέσμευσή του, ενώ τον αναγνώρισε και ο ιδιοκτήτης του οχήματος καθώς στην κατοχή τους κατασχέθηκαν και τα εργαλεία του.

Κατά την εξακρίβωση των στοιχείων του προέκυψε υπήκοος Αλβανίας ηλικίας 30 ετών ενώ διαπιστώθηκε ότι από κοινού οι δύο αλλοδαποί διατηρούν ποινικό μητρώο ως σεσημασμένοι για κλοπές.

Σε βάρος των δύο σχηματίσθηκε δικογραφία και παραπέμφθηκαν στον Εισαγγελέα.

nantiareport.gr



ΠΗΓΗ