Ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Χανίων:

Η Ένωσή μας αριθμεί 15 οικογένειες πολύτεκνων συναδέλφων μας με τέσσερα (4) τέκνα και άνω. Καθώς πλησιάζουν οι Άγιες ημέρες της Αναστάσεως του Θεανθρώπου, η Ένωσή μας αποφάσισε την ενίσχυση των εν λόγω οικογενειών. Των εν λόγω, πολύτεκνων οικογενειών, οι οποίες χρειάζονται την φροντίδα της Πολιτείας, περισσότερο από τις υπόλοιπες και οι λόγοι είναι γνωστοί και ηθικοί! Πέραν τούτου, το αυτό προβλέπεται και στη διάταξη της παρ. 2 του άρθρου 21 του Συντάγματος που αναφέρει ότι «Πολύτεκνες οικογένειες έχουν δικαίωμα ειδικής φροντίδας από το Κράτος»

Ως εκ τούτου, η Ένωσή μας, ζήτησε  και έλαβε δωρεάν δωροεπιταγές αγορών αγαθών αξίας πενήντα (50) ευρώ έκαστη, με σκοπό η κάθε οικογένεια να παραλάβει από μία και να κάνει χρήση αυτής για το γιορτινό τραπέζι του Πάσχα.

Ευχαριστούμε θερμά, κατά σειρά ανάλογα του ύψους της χορηγίας, τα supermarket«ΣΥΝ.ΚΑ.» – «FINOMARKET» – «THEMART»,για την άμεση ικανοποίηση, εξ’ ολοκλήρου, των αιτημάτων μας. Ομοίως ευχαριστούμε έτερη αλυσίδα SUPERMARKET, η οποία δεν επιθυμούσε δημοσιοποίηση των στοιχείων της, για τη χορηγία της.

Οι συγκεκριμένες επιταγές θα διανεμηθούν στους δικαιούχους συναδέλφους μας, την Μεγάλη Τετάρτη 28 Απριλίου και ώρα 11:00΄στην έδρα του Σωματείου μας, με τα προβλεπόμενα μέτρα κατά της εξάπλωσης του covid– 19.

   

                                               Για το Δ.Σ.

 

Ο

Πρόεδρος

 

ΞΑΝΘΟΥΔΑΚΗΣ Νικόλαος

6985777131

 

 

Ο

Γενικός Γραμματέας

 

ΣΕΛΗΝΙΩΤΑΚΗΣ Στυλιανός

6972871787



ΠΗΓΗ