Τριακόσιες προστατευτικές μάσκες και εξακόσια προστατευτικά γάντια, παρέδωσαν το πρωί της Πρωτομαγιάς οι συνδικαλιστές – αστυνομικοί Δημήτρης Ραφτογιάνης και Ζαφείρης Ανδρέας, στην Αστυνομική Διεύθυνση Ακαρνανίας. Πρόκειται για ατομικό υλικό υγειονομικής προστασίας, που θα χρησιμοποιηθεί από τους συναδέλφους τους, βάσει των υπηρεσιακών αναγκών τους.

Το ανωτέρω υγειονομικό υλικό το παρέλαβε ο Αστυνομικός Διευθυντής Ακαρνανίας κ. ΚΑΚΟΥΣΗΣ Κωνσταντίνος, παρουσία του αναπληρωτή διευθυντή Α/Δ κ. ΣΑΡΑΤΗ Βασίλειου, του διοικητή του Α.Τ. Αγρινίου Α/Υ κ. ΣΤΑΜΟΥΛΑΚΑΤΟΥ Γεωργίου και του διοικητή του Τμήματος Μεταγωγών Δικαστηρίων Αγρινίου Α/Υ κ. ΠΑΠΑΓΡΙΒΑ Κοσμά.

Η ανάρτηση του Δημήτρη Ραφτογιάννη

«Ως μάχιμοι αστυνομικοί και ενεργοί συνδικαλιστές, έχοντας ως βασικό και αδιαπραγμάτευτο γνώμονα, την συνδικαλιστική μας συνείδηση, με πυρήνα αυτής, την αλληλεγγύη και την προσφορά στο ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ δηλώνουμε ΠΑΡΩΝ και συνεχίζουμε το συνδικαλιστικό μας έργο.

Σε μία κρίσιμη για την χώρα μας εποχή ο Έλληνας αστυνομικός προσέφερε το μέγιστο των δυνάμεων του στην ελληνική κοινωνία η οποία δοκιμάζετε από τις σοβαρές επιπτώσεις του κορωνοϊού και συνεχίζει να το πράττει με υψηλό αίσθημα ευθύνης. Συνεπώς ιδιωτικές πρωτοβουλίες σύμφωνα πάντα με τις επιταγές της φυσικής και πολιτικής μας ηγεσίας θεωρούνται καλοδεχούμενες. Η ανωτέρω παράδοση υγειονομικού υλικού είναι συνέχεια κ άλλων χορηγιών με σύνολο μασκών τις χίλιες (1.000).

Τέλος θα θέλαμε να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας στον πρόεδρο της ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΙΕΡΑΣ ΠΟΛΕΩΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ για την ευγενική του χορηγία».



ΠΗΓΗ