Η τρίτη δολοφονική επίθεση μέσα σε λιγότερο από μια εβδομάδα εντείνει την ανησυχία για την έξαρση της εγκληματικότητας. Το τελευταίο, χρονικά, αιματηρό περιστατικό είναι η δολοφονία 64χρονης γυναίκας έξω από το σπίτι της στην Αγία Βαρβάρα.

Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε ζωντανή αλλά βαριά τραυματισμένη έξω από το σπίτι της στη συμβολή των οδών Αιόλου και Πραξιτέλους στην Αγία Βαρβάρα. Γείτονές της τη βρήκαν και αμέσως ειδοποίησαν τις αρχές.

Η 64χρονη γυναίκα είχε τραύματα στο λαιμό και τον ώμο. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως δέχτηκε πυροβολισμούς με όπλο μικρού διαμερίσματος και πως στο σημείο βρέθηκε ένας κάλυκας.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας, όπου άφησε την τελευταία της πνοή εξαιτίας αιμορραγίας.

Οι έρευνες για το έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα

Η 64χρονη που δολοφονήθηκε έξω από το σπίτι της στην Αγία Βαρβάρα ήταν χωρισμένη και μητέρα δυο κοριτσιών.

Οι πρώτες εκτιμήσεις των αξιωματικών της υποδιεύθυνσης Δυτικής Αττικής που έχουν αναλάβει είναι πως ίσως να πρόκειται για έγκλημα με κίνητρο οικογενειακές ή και οικονομικές διαφορές.

Για την ώρα, οι έρευνες στρέφονται σε πρόσωπα από το ευρύτερο οικογενειακό περιβάλλον του θύματος. Φως αναμένεται να ρίξουν οι καταθέσεις ανθρώπων που γνώριζαν την 64χρονη, όπως οι κόρες της και ο εν διαστάσει σύζυγός της, ο οποίος δεν έχει εντοπιστεί ακόμα. Το ζευγάρι, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, είχε οικονομικές διαφορές εξαιτίας ενός καθαριστηρίου που διατηρούσαν στην Αγία Βάρβαρα. 

Ρεπορτάζ: Μαρίνος Αλειφέρης

newsit.gr



ΠΗΓΗ