Τη δική της εκδοχή για όλα όσα έγιναν την Πρωτομαγιά μέσα στο σπίτι της στην Καισαριανή έδωσε στις Αρχές η 39χρονη, η οποία κατηγορείται ότι δολοφόνησε γνωστό αντιεξουσιαστή, μέλος της αναρχικής ομάδας Ρουβίκωνας.

Σύμφωνα με την 39χρονη, ξέσπασε άγριος καυγάς ανάμεσα στην ίδια και το σύντροφό της. Εκείνος πήρε ένα μαχαίρι και την τραυμάτισε. Ο ισχυρισμός αυτός  έγινε πιστευτός από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, καθώς η 39χρονη έφερε τραύμα από μαχαίρι στο πόδι. Σύμφωνα με την κατάθεσή της, η 39χρονη ψέκασε με σπρέι πιπεριού το σύντροφό της για να του πάρει το μαχαίρι. Πάνω στην προσπάθειά της να πάρει το μαχαίρι από τα χέρια του και κατά τη διάρκεια της συμπλοκής, ο σύντροφός της έπεσε πάνω στο μαχαίρι, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Ο τελευταίος ισχυρισμός, δηλαδή ότι ο σύντροφός της έπεσε κατά τη διάρκεια της συμπλοκής πάνω στο μαχαίρι, δεν κατέστη δυνατό να επιβεβαιωθεί από την αστυνομική έρευνα. Κατά τη διάρκεια των ερευνών στο σπίτι της 39χρονης στην Καισαριανή, όπου έλαβε χώρα το περιστατικό, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 10 μαχαίρια, σπρέι πιπεριού, σπρέι άγνωστης χημικής ουσίας καθώς και ποσότητα κάνναβης.

Η συλληφθείσα, η οποία κατηγορείται για ανθρωποκτονία, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος την παρέπεμψε για διενέργεια κύριας ανάκρισης.

Katechaki



ΠΗΓΗ