Διακινητής χτύπησε με το αυτοκίνητό του μηχανή της ομάδας Ζ, τραυματίζοντας τον αστυνομικό που επέβαινε σε αυτήν. Πρόκειται για 25χρονο από τη Συρία, ο οποίος επιχειρούσε να βγάλει από τη χώρα αλλοδαπούς που βρίσκονταν παράνομα στη χώρα, αλλά συνελήφθη από την Αστυνομία μετά από περιπετειώδη καταδίωξη.

Ειδικότερα, στην Περιφερειακή Οδό της Θεσσαλονίκης αστυνομικοί έκαναν σήμα στον 25χρονο να σταματήσει το αυτοκίνητό του, αλλά εκείνος ανέπτυξε ταχύτητα και επιχείρησε να αποφύγει τον έλεγχο. Ξεκίνησε καταδίωξη και όταν ο 25χρονος βρέθηκε σε αδιέξοδο, χτύπησε υπηρεσιακή μηχανή της ΕΛΑΣ τραυματίζοντας τον αναβάτη της.

Ο αστυνομικός της ομάδας Ζ μεταφέρθηκε στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης και είναι καλά στην υγεία του. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της σύλληψής του, ο διακινητής αντιστάθηκε σθεναρά στους αστυνομικούς.

Μέσα στο αυτοκίνητο επέβαιναν άλλοι πέντε αλλοδαποί που βρίσκονταν παράνομα στην Ελλάδα. Όλοι συνελήφθησαν, ενώ σε βάρος του 25χρονου οδηγού σχηματίστηκε δικογραφία για διευκόλυνση εξόδου υπηκόων τρίτων χωρών από τη χώρα, διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς, απείθεια και σωματικές βλάβες. Επιπλέον διαπιστώθηκε ότι ο ίδιος στερούταν άδειας ικανότητας οδήγησης.



ΠΗΓΗ