Με πυρετώδεις ρυθμούς αλλά με άκρα μυστικότητα ταυτοχρόνως, συνεχίζονται οι έρευνες για την εξιχνίαση του στυγερού εγκλήματος στα Γλυκά Νερά, που είχε ως θύμα την 20χρονη Καρολάιν.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, οι αρχές βρίσκονται κοντά στην ταυτοποίηση του δράστη, με τον 32χρονο πιλότο να έχει δει  150 φωτογραφίες σεσημασμένων, για να μειωθεί η λίστα των υπόπτων στους 15, με έναν εξ αυτών να έχει μεγαλύτερο ποσοστό αναγνώρισης.

Στη σοφίτα του σπιτιού έχουν βρεθεί «ορφανά» DNA, τα οποία παραμένουν αναξιοποίητα και λανθάνοντα προς το παρόν.

Επίσης, οι αρχές αναζητούν τρία ύποπτα αυτοκίνητα, ενώ εξετάζονται διαρροές πληροφοριών από την φερόμενη ως ψυχολόγο της Καρολάιν.

Στο κυνήγι του «πληροφοριοδότη»

Εκτός από τον δράστη, οι αρχές ψάχνουν και τον «πληροφοριοδότη», τον άνθρωπο που ενδεχομένως να έδωσε στοιχεία για την οικονομική κατάσταση του ζευγαριού.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδόθηκαν από το OPEN, το πρόσωπο αυτό φαίνεται πώς έχει σημαντικό ρόλο στην υπόθεση, καθώς όταν βρεθεί θα ξεκαθαριστεί αν οι πληροφορίες δόθηκαν τυχαία ή αν το έγκλημα ήταν οργανωμένο.

Ληστεία «καρμπόν» στο Αλεποχώρι

Σε μία σημαντική αποκάλυψη προχώρησε στην εκπομπή Φως στο Τούνελ ο εκπαιδευτής του συζύγου της άτυχης Καρολάιν, ο οποίος κατήγγειλε ότι αυτός και η σύζυγός του είχαν δεχτεί παρόμοια επίθεση στο Αλεποχώρι Μεγάρων.

Ο τρόπος που έδρασαν οι τρεις κακοποιοί, ήταν καρμπόν με αυτόν των ληστών στα Γλυκά Νερά. Σοκαρισμένοι οι δύο φίλοι και πιλότοι, διαπίστωσαν τα κοινά στοιχεία στην περιγραφή, κυρίως του αρχηγού. Ήταν γύρω στο 1.70, εύσωμος, με κοντό λαιμό και στρογγυλό, πρόσωπο. Τα μάτια του ήταν μελιά, μιλούσε καλά ελληνικά, αλλά ανέφερε και λέξεις αλβανικές.

Και οι τρεις δράστες των δύο ληστειών, ήταν ηλικίας περίπου 35 χρόνων. Δεν άφησαν ίχνη DNA και αποτυπώματα και στα δύο σπίτια. Ο εκπαιδευτής δε θεωρεί τυχαίο το γεγονός ότι τόσο ο ίδιος, όσο και ο Μπάμπης, σύζυγος της Καρολάιν, δραστηριοποιούνταν στο αεροδρόμιο Μεγάρων.

«Ο αρχηγός επιτέθηκε στη σύζυγό μου όπως και στην Καρολάιν. Της έκλεισαν μύτη και στόμα και φώναζαν «σκοτώστε την παλιό π…… Από θαύμα ζει. Εμένα μου είπε «δουλειά μας είναι να ληστεύουμε και να σκοτώνουμε», ανέφερε σοκαρισμένος.

«Μπορεί η πληροφορία για τα χρήματα να έφυγε από το αεροδρόμιο Μεγάρων. Τον Μπάμπη τον γνωρίζω πολλά χρόνια, σχεδόν από τότε που τελείωσε το Λύκειο. Είχε πάρει ερασιτεχνικό πτυχίο στα ελικόπτερα και εγώ του έκανα την εκπαίδευση για το επαγγελματικό», κατέληξε.

eleftherostypos.gr



ΠΗΓΗ