Ένας ταξίαρχος της αστυνομίας, φανερά ενοχλημένος, καταγράφηκε σε βίντεο να δίνει εντολή υφιστάμενούς του αστυνομικούς να κόψουν πρόστιμα σε νεαρά άτομα, τα οποία βρίσκονταν στην περιοχή του Συντάγματος μετά τις 00:30 το ξημέρωμα της Κυριακής (25/10), χωρίς να έχουν κάποια βεβαίωση εργοδότη.

Εντατικούς ελέγχους έκανε το βράδυ του Σαββάτου προς το ξημέρωμα της Κυριακής (25/10) η αστυνομία στο κέντρο της Αθήνας, στην πρώτη μέρα εφαρμογής της βραδινής απαγόρευσης κυκλοφορίας (από 00:30 έως 05:00), στην προσπάθεια να αναχαιτιστεί ο κορονοϊός.

Χαρακτηριστικό είναι ένα βίντεο, που φέρνει στο «φως» το newsit.gr, στο οποίο εμφανίζεται ένας ταξίαρχος της αστυνομίας, φανερά ενοχλημένος, να δίνει εντολή στους υφιστάμενούς του αστυνομικούς να κόψουν πρόστιμα σε νεαρά άτομα, τα οποία βρίσκονταν στην περιοχή του Συντάγματος μετά τις 00:30, χωρίς να έχουν κάποια βεβαίωση εργοδότη.

Ένας νεαρός ακούγεται να λέει «μόλις σχολάσαμε», με τον ταξίαρχο να του ζητάει βεβαίωση εργοδότη, την οποία και δεν έχει. Τότε, ο αστυνομικός δίνει αμέσως εντολή, σε αυστηρό ύφος, για πρόστιμα: «Πρόστιμα. Τελειώνετε. Άντε παίζουμε τώρα»

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: newsit.gr, gazzeta.gr



ΠΗΓΗ