Ενώπιον του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου παραπέμφθηκαν από τον εισαγγελέα υπηρεσίας δύο αδέλφια, τα οποία το απόγευμα του Σαββάτου, περίπου στις έξι, τραυμάτισαν με μαχαίρι αστυνομικό ο οποίος εκείνη την ώρα βρισκόταν εκτός υπηρεσίας.

Ειδικότερα, η σύζυγος του αστυνομικού, που εργάζεται σε εμπορικό κατάστημα στην περιοχή της Ιαλυσού, διαπληκτίστηκε με τον έναν εκ των δύο κατηγορουμένων για μια θέση στάθμευσης. Τόσο η ίδια όσο και ο αστυνομικός σύζυγός της, διατείνονται ότι η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου όταν ο σύζυγος ζήτησε εξηγήσεις από τους δύο κατηγορούμενους για το επεισόδιο που προηγήθηκε με τη σύζυγό του.

Τότε, όπως υποστηρίζει, οι δύο κατηγορούμενοι τον απείλησαν με κουζινομάχαιρα που κράδαιναν και ο ένας εξ αυτών του επιτέθηκε και του κατάφερε τραύματα κοντά στην κοιλιακή χώρα, κάτω από τα πλευρά και ένα στον αριστερό μηρό.

Ο αστυνομικός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αφού έγινε συρραφή στα τραύματα, πήρε εξιτήριο καθώς η κατάσταση της υγείας του δεν ενέπνεε ανησυχία.

Οι κατηγορούμενοι υποστηρίζουν ότι ο αστυνομικός ήταν εκείνος που τους επιτέθηκε πρώτος και κατά τη συμπλοκή που ακολούθησε, ο ένας από τους δύο έπεσε κάτω. Στο σημείο της πτώσης, όπως υποστηρίζει ο κατηγορούμενος που φέρεται να τραυμάτισε τον αστυνομικό, υπήρχε ένα μαχαίρι κήπου το οποίο και άρπαξε από το έδαφος για να αμυνθεί.

Πηγή: dimokratiki



ΠΗΓΗ